“Ankara'daki Firavunokrasi'nin Güngören ayağını kıracağım”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ HAYDAR MEMİŞ 10 yıl önce

AKP'NİN YENİ TÜRKİYE'SİNİ MERAK EDİYORUM. YENİ TÜRKİYE YOLUNDA DERKEN NEYİ KAST EDİYORLAR? BU KONUDA BİLGİSİ OLANLAR AÇIKLARSA MEMNUN OLURUM. KUSURA BAKMAYIN CAHİLLİĞİME VERİN, BEN BUNU BÖLÜNMÜŞ TÜRKİYE DİYE İDRAK EDİYORUM VEYA CUMHURİYETSİZ TÜRKİYE OLARAK

Avatar
Yunus 10 yıl önce

Hocam, Allah yâr ve yardımcınız olsun. Talebeleriniz yanınızda hep.

Avatar
Eski Kafalı 4 yıl önce

Eski Türkiye; adı üstünde, miladı dolmuş, atılmalık anlamında(artık içinde ne var ne yok, hepsiyle beraber). İçindeki bazı düzgün çalışan kısımları da var ama, yenisinde buna hiç gerek yok..Yeni; adı üstünde yenidir. Eskisine nazaran daha yeni..Fakat, bazı eski parçaları yenilerin arasına koymadan nasıl olacak? Öyle ya; yeni türkiyeyi; çok daha eski türkiyeden kalan parçalar kullanacak, kullanılacak.. Ama Yeni Türkiye iyi, eski Türkiye kötü ama en eski Türkiye hepsinden iyidir..Artık darısı Yepyeni Türkiyenin başına!

Haber'e Git