“Bugünleri 1947 yılında atılan tohumlara borçluyuz”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Nafiz Kılıçalan 10 yıl önce

Anlaşılıyorki, kişilerle kaim değil, kurumsal bir hal almış.. Tam da bir seçim arafesinde; böylesine birlik ve beraberliğin tesis edilebileceği bir faaliyette, sığ ve dar, gündelik telaşların, kişisel ikbâl telaşlarının galebe çalması..

Keşke biz de bu alanları bu sığlığa, bu ufuksuzluğa, bu günü gün etme telaşındaki muhteremlere bırakmasaydık, kel başa şimşir tarak...

Allah ıslah etsin.

Avatar
Demokrat Bayburt 10 yıl önce

Sayın milletvekili nüfusumuz 50bin olacak diyince önce şaşırdım Çok ciddi projeleri sıralayacak zannettim. Meğer proje gurbette yaşayan Bayburtluların nüfusunu aldırmasıymış. Göç bütün hızıyla devam edecek, nüfus azalacak fakat biz sanki hiç göç olmuyormuş gibi yapacağız. Sanki bayburta bir anda 20 bin kişi gelmiş gibi sevineceğiz. İşte vekilimizin projesi, İşte güldüğümüz ama aslında ağlamamız gereken halimiz.

Avatar
Bayburt Halkı 10 yıl önce

Her yıl Bayburt Çıpkınıs köyüne tedavi için (ziyaret yılanları) haziran ayında hastalar gelirdi, tedavi olunurdu, sn vekil ve vali yasakladı ama neden niçin?????? dünyada her noktada "arı-sülük-balık ile tedavi olunuyor!!!!!!!!! uyan bayburt

Avatar
Bayburt Halkı 10 yıl önce

Çıpkınısdaki ziyaret yılanları için yasal yol aranmalı,bu itibarla ak.partiye büyük
görev düşüyor,eğer bayburtun kalkınması her yönüyle desteklenmeli.(almanyada)
bu gibi tedavi yöntemleri var).

Haber'e Git