AK Parti Adayı Mete Memiş 53 proje açıkladı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çelik 3 ay önce

Şu Çoruh nehri üzerine yapmış olduğunuz ucubelerede bi el atsaydınız.

Avatar
Şafak Güngör 3 ay önce

İlkokul 1:sınıf öğrencinin ideaalleri ve yapacakları bundan daha mantıklıdır. Led Ekran, Watsap hattı. Dolumuş saatleri, asfal kaldırım projesi, istinad duvarı, avm, suaya indirim, en komiğide emekliliye sosyal tesis, Bayburt'un her yeri sosyal tesis adım başı kahve, bundan daha iyi sosyal tesis mi olur. Elle tutulur yaparsa ağaç dikmek, geri kalan belediyenin yapması gerekenler, blediyeler bu hizmeti yapmayacaksa kapatın gidin. Boşu boşuna devlet bütçesinden maaş almayın.

Avatar
Kahraman 3 ay önce

Mete bey inanın elle tutulur bir projeniz yok bunlar belediyenin yapması gereken şeyler sadece terminal oda sizin Akp belediye bşk yanlışından yazık

Misafir Avatar
Dursun Ali 3 ay önce @Kahraman

Elle tutulur proje olsa ne olur? Sanki soylediklerini yapiyorlda. AKP nin 2023 teki vaadlerine ne oldu? 2023 te soyle olacakti, boyle olacakti ne oldu, hicbir sey olmadi
1. Kur ve Faiz dusecekti, 2 Issizlik olmayacakti 3. Zam olmayacakti.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Nivli 3 ay önce

Muhtar adaylarının vaadi daha cok

Avatar
Can 3 ay önce

Sayın başkan adayımız iyi dilek ve temenniler de bulunmuş. Elle tutulur gerçekçi yapılınca şehre değer katacak bir vaad görmedim. Şehrim memleketim adına üzgünüm eğer kazanırsanız bir beş yıl daha boşa gitti demektir. Zaten projelerin bir kısmı da diğer adayımız olan hükmü beye ait.

Avatar
Bayburtlu 3 ay önce

Beledeyideki müteahhitlere arsaları vur al yap sat projesi

Avatar
Rahim 3 ay önce

Başkan her türlü imkanla 5 yıl görev yaptın. Alt yapı yaptım diye ortalığa düşmüssün. Senin yaptığın alt yapıdan sonra Cumhuriyet Caddesini baştan sona su bastı. Ozulu Caddesini su bastı Hükmü Başkan yeniden yaptı hepsini. Yüzlerce çam kestin, ekabirliğinde cabası. Bu memleketi senin eline bırakmak mı Allah göstermesin bir daha. Seni Bayburt'a getirenden bu memleket ne hayır gördü senden görsün ? Gidin Ankara'da buluşun gizli gizli.

Avatar
Reis 3 ay önce

Acaba 5 derken Mete hoca buna inanıyor mu?

Avatar
Alim Orhan 3 ay önce

Mete başkan kazanamasın diye sipariş liste yapılmış 1 yıl önce başka partilerin yönetiminde ve başka partilerin savunucusu olarak boy gösterenler bugün Mete başkanın listesinde seçime gidiyor hadi hayırlısı diyelim bakalım halkımız ne karar verecek !!!

Avatar
İbrahim 3 ay önce

Ulaşım Ağı genişletilmesi projenizden kastınız beelediye dolmulşarının sayılarının artırılması ve 08:00-17:00 çalışma saatlerini 08:00-23:00 saatlerine çekecekseniz oyum size...Bu konuda halkımız ve üniversite öğrencileri bu konuda mağdur..G0müşhane Belediyesinin Büyük otobüslerine ve çalışma saatlerine belediye internet sitesinde bakabilirsiniz..

Avatar
barış 3 ay önce

bu encümen adayları ile kazanması imkansız .bi tane oy potansiyeli olan aday yok valla

Avatar
hikmet 3 ay önce

şingah ve galerden bi tane encümen aday yok

Avatar
Secen 3 ay önce

Sayın başkan keşke bu vaadlarini duyurmasaydın bu vaadlarin halk arasında rabet görmez boş vaadlar sana eksi getirir kamu yoklaması yaptır gör

Avatar
Muratöztürk 3 ay önce

Belediyedeki mütahitler her iki dönemdede devam etti o yüzden iki adayda aynı değirmene hizmet ediyor.çalışanlarının esiri olmuş aynı ekip aynı kadro devam ediyor.bu böyle devam ettiği sürece düzelme belediyedeki mütahitlerden olmadığı sürece iki adayda oy alamaz benden..

Avatar
Halk 3 ay önce

Yaparsa mete memis yapar...eski koyu ülkücü yeni mete memisci

Avatar
Ali Nail 2 ay önce

AKP nin en büyük projesi ZAM ZAM ZAM. Her şey ateş pahasi. Ramazan ayi geldi kimsenin tati tuzu yok. Güya 53 tane proje açıklamış. Bence zam yapmayın hiçbir sey istemiyoruz

Haber'e Git