Selim Gürbüzer'in yeni kitabı 'Hayy'dan Hu'ya Yaratılış Mucizesi' okuyucu ile buluştu

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut Özkan 10 ay önce

Tebrikler başarılar..

Avatar
Selim Gürbüzer 10 ay önce

EyvAllah Aykut Bey kardeşim, . Bikere Her şeyden önce Haydan Huya kitabinin dergi boyunda olduğunu belirtmemde fayda var. . Çunku çogu insan normal ebatta bir kitap olduğunu sanıyor. Dolayısıyla fiyatı pahalı buluyor. Oysa nereden baksan 3 ciltlik bir eser diyebilirim. Tek bir kitapta toplamanın sebebi bir an evvel fen bilimle olan alanı kapatıp başka konulara yönelmek için. İnşAllah 2024 yılı içinde peygamberler tarihini roman üslubuyla anlatacak bir eser ortaya koyma hedefim var. Umarım o hedefime de ulaşmiş olurum. Şayet Bayburtta ikamet ediyorsan,yine de kitabımı uygun fiyattan canı gönülden almak istersen yazarlık kontejanımı kullanaraktan ve telif hakkımdan feragat ederek aşağıdaki adresten kitaplarımı temin edebilirsin. Adres: Ruhlar Çetin. Elsa Sahaf ve Kitabevi Kadızade Mah. Nevzat Karaoğlu Cad. No:12 Bayburt. Bu arada tüm hemşehrilerimin çocuklarınında bilim alanında ışık tutacak bu esere destek vermelerini diliyorm. Allaha emanet olun.

Avatar
Suhat Köse 9 ay önce

Selim abi, benim mahelleden tanıdığım, hasbel kader aynı Üniversite de birlikte 2 yıl aynı havayı teneffüs ettiğim ve öğrencilik yıllarımda çok yardımını gördüğüm, adamlığıyla, dürüstlüğüyle ve çalışkanlığıyla bizlere örnek olan bir büyüğümdür. Bu vesileyle hürmetlerimi göndermek ve hayır duasını almak isterim. Başarılı olacağına eminim çünkü hakediyor. Allah yolunu açık etsin.

Avatar
Aykut bey 10 ay önce

Kitap altın kaplama galiba bu nasıl fiyat alınmas.

Haber'e Git