Bayburt Özel İdarespor, 'play-off'a Gençosman'da veda etti!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nazım 2 yıl önce

bu kadar seviyesiz bir maç olamaz. orada bayanlar ve çocuklar var, hiç yakışmayan küfürler edildi. bir tane yönetici çıkıp müdahale bile etmedi. yazıklar olsun bizlere yakışmadı. insanlar maça sırf egolarını tatmin etmek için hakaret etmek için maça geliyor.artık kendimize gelelim. yönetimde futbolcularda seyirciler de 1. lige hazır değiliz. bize ne yazıkki paf liği yakışır.

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

SAĞLIK OLSUN BAYBURT SPOR...

Avatar
Murat 2 yıl önce

Holigan olmaya hayır bu sezon iyi geçti inşAllah seneye 1 ci çıkarız rakibin kadrosu geniş superlik topculari oynuyu ? Bay69

Avatar
Gada69 2 yıl önce

Topçuları oynuyor bizimkiler öyle havaya bakıyor. Teprik ederim.

Avatar
Serhat 2 yıl önce

Buralara gelmek de bu kadro ver bu hoca ile büyük bir başarı gerçekten. Ancak benim anlamadığım 20 numara Yunus Emre izlediğim son 5 maçta neden formsuz ya da oynamıyor. Kale iyi, bir sol beg, sağ ve sol açık, iyi bir orta saha ve iyi bir forvet alınabilirse bu takım seneye en kötü play off oynar yine.

Haber'e Git