AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Gündoğdu: “Bugün Yaşadığımız Durumda Suni Bir Girişim Var"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nivli 2 yıl önce

Akp milleti ayistirmada bir numara Bayburt'ta yüzde seksen iki oy alıyor seçim bitince de parti teskilati kendi yakınlarını ise sokmak için diğer seçmenleri ayırarak ise sokuyor 2023 de görüşeceğiz İnşAllah

Avatar
Serendam 2 yıl önce

"Evet, dolar, iktidara geldiğimiz günden beri 7 kat artmış durumda, ama 1981'den 2001 yılına kadar da 11 bin 800 kat arttığını görmek lazım" diye konuştu." Ekonomik durumun savunmasına bakar misiniz Allah aşkına. Ekleyecek tek bir kelime bulamıyorum.

Avatar
İsmail Enver 2 yıl önce

Seni AKİL ADAM (!) zamanından tanırız beyefendi.

Avatar
Sadettin 2 yıl önce

sendikacılığınıda biliriz.

Avatar
Reis 2 yıl önce

Paradan 6 sıfır 2005 yılında atıldı..sen o 7 kat arttı diyen geri zekalıya 7 nin yanina 6 sıfır daha koyunca kaç kat artmış oluyor öğrensin.7.000.000.hangisi büyük..11.800mü yoksa 7 milyonmu...en basit hesaplama ortada....milleti aptal yerine koyan geri zekaliların hesap dahi bilmeyenlerin siyaset yapması ile ülkenin geldiği nokta ortada.

Avatar
kop fırtınası-erzincan 2 yıl önce

2018 kop tüneli açılacaktı.ne oldu,sınıfta kaldı 4 yıl geçti neden heyelan bölgesinden tünel olmaz,20 yılda geçse olmaz,yazık.

Haber'e Git