Bayburt Üniversitesi Yeni Bölüm ve Programlarla Büyümeye Devam Ediyor

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt 3 yıl önce

üniversite içinde birisiyle görüştürdüğümde bu sene en az 7 bölüm program açacaklarmış demişlerdi .çalışmalar meyvesini vermeye başlamış. Güzel Bayburt'uma hayırlı olsun.

Avatar
Ogrenci 3 yıl önce

Lütfen bayburt esnafı da değişsin. Kimseye minnet etmez, yüzü buruşuk, alsan da olur almasan da diyen esnaf değişsin. Değişsin ki bir pantolon için erzurum trabzona gitmeyelim. Kargolara hücum etmeyelim....

Avatar
Fifi 3 yıl önce

Bu bölümlere en az 500 öğrenci gelir. Bayburda hayırlı olsun.öğrenci velinimetimiz, misafirimizdir. Rabbim sıratimüstakimden ayırmasın.

Avatar
yorum 3 yıl önce

benim bildiğim üniversiteler bilim yuvalarıdır.ülkenin geleceğine yön verirler. bayburtlularda burayı pantolun alma yeri çay kahve satmak için açılmış yerler sanıyor. bu kafayla bukadar ondan sonra temizlik şirketinde çalışmak için kuraya girersin

Haber'e Git