AK Parti Bayburt İl Teşkilatından, Sağlar, Ataklı ve Başbuğ hakkında suç duyurusu

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
arif hikmet 3 yıl önce

Bari oldu olacak KRT Televizyonu ve Kocaoğlu'nu da ekleye idiler daha iyi olurdu.

Avatar
Masatli Salih 3 yıl önce

Hirsizlik suc degil fakat dusunce suc olmus. Sahte diploma ile Cumhurbaskanligi danismanligi yapmak suc degil fikir suc olmus. Bu duzen degisecek bakalim o zaman ne yapacaksiniz.

Avatar
Herkes yare yazdı arzuhalini, bizimkini rüzgara yazdılar. 3 yıl önce

Şaka gibi değil mi? Halkı kin ve düşmanlığa sevk eden sizlersiniz. Sizin bölücü ayrıştırıcı polikalarınız yüzünden esnaf birbirine düşman, komşu komşusunu ölüm listese yazmış, hiç kimse konuşamıyor, sosyal medya müstear hesaplarla dolmuş taşmış, 81 ilde dava açma modalarını siz çıkardınız. Tazminat davalarını düzenli bir gelir haline siz getirdiniz. İnsanları mahkemelerle, davalarla, baskılarla sindirmek sizin anabilim dalınız olmuş. Hala utanmadan birilerini kin ve nefret suçlarıyla mahkemeye verip, pişkin pişkin poz veriyorlar. Not: Davalı kişiler hakkında herhangi bir savunma yapılmamıştır.

Haber'e Git