CHP Bayburt Kadın Kollarından kadın ve çocuk haklarıyla ilgili açıklama

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deniz 3 yıl önce

kadına şiddet taciz istismar chp de olan şeyler önce kendinizi temizleyin sonra ahkam kesin

Avatar
Ozan 3 yıl önce

İnsana kalkan eller kırılsın. İster erkek ister kadın olsun şiddet kimden gelirse gelsin lanet olsun. Dünya yaşamaya değer.

Avatar
Arif Hikmet 3 yıl önce

İyi de kendi dünyasına göre yaptığı bu çoğu değerlendirmelerin doğrulayıcı açıklamasını neye dayandırmaktadır.Kadına değer verdiğini zannetmekte; ama kadının erkeğin eğlencesi olmadığını unutmuş.İslami kültür ve değerlerini bilmeden konuşmasını konuyorum.İslam adına da lütfen konuşmasınlar.Bunlara göre kadın mahrem olan erkekle dans ederde, onunla muhabbet de eder, istediğince onunla gezip dolaşır da... Bilmiyorsanız islam düşüncesi adına lütfen konuşmayın.Ha sen o şekilde bir hayat tarzı istiyorsun.O sizin tercihiniz.size karışmıyoruz.Diyanet işleri zaten sizi kasdetmemiştir.İslam düşüncesini benimsemiş olanlara söylemiştir.Siz üzerinize almayın.Tabii ki kadına şiddet ve ölümleri İslami düşünce de onaylamaz.Sadece siz kınamıyorsunuz.Kadına şiddeti ve ölümleri İslami düşünce mi yapıyor?Birşeyleri eleştirirken sizde İslami fobi olmuş.Kardeşim islam düşüncesini iyi inceleyin ve ona göre yorum yapın lütfen.Siz islam düşüncesi adına konuşmayın.Bizim dünyamız bu diyin biz de saygı duyalım.

Avatar
Betül 3 yıl önce

Medeni cesaretinden dolayı CHP ve ekibini tebrik ediyorum.
Oyunu bir dahaki seçimde CHP ye ilk defa vereceğim.
Bu ülkeyi birde onlar yönetsin kardeşim bakalım ne olucak

Avatar
arif hikmet(düzeltme) 3 yıl önce

İyi de kendi dünyasına göre yaptığı bu çoğu değerlendirmelerin doğrulayıcı açıklamasını neye dayandırmaktadır.Kadına değer verdiğini zannetmekte; ama kadının erkeğin eğlencesi olmadığını unutmuş.İslami kültür ve değerlerini bilmeden konuşmasını kınıyorum.İslam adına da lütfen konuşmasınlar.Bunlara göre kadın namahremle dans ederde, onunla muhabbet de eder, istediğince onunla gezip dolaşır ... Bilmiyorsanız islam düşüncesi adına lütfen konuşmayın.Ha sen o şekilde bir hayat tarzı istiyorsun.O sizin tercihiniz.size karışmıyoruz.Diyanet işleri zaten sizi kasdetmemiştir.İslam düşüncesini benimsemiş olanlara söylemiştir.Siz üzerinize almayın.Tabii ki kadına şiddet ve ölümleri İslami düşünce de onaylamaz.Sadece siz kınamıyorsunuz.Kadına şiddeti ve ölümleri İslami düşünce mi yapıyor?Birşeyleri eleştirirken sizde İslami fobi olmuş.Kardeşim islam düşüncesini iyi inceleyin ve ona göre yorum yapın lütfen.Siz islam düşüncesi adına konuşmayın.Bizim dünyamız bu diyin biz de saygı duyalım.

Avatar
De get Bayburt 3 yıl önce

Kadına şiddetin siyaseti asla olmaz.Adı üstünde şiddetin kelime anlamı ; mağdurun bedensel bütünlüğüne, mallarına veya simgesel ve kültürel değerlerine zarar verecek şekildeki her türlü davranıştır. Bunu siyaset malzemesi yapan her kim olursa olsun kınıyorum.

Avatar
Cihangir YILDIZ 3 yıl önce

Biraz da kendi partilerindeki kadınlara yapılan taciz ve tecavüzler hakkında rapor hazırlasalardı iyi olur du ...
Videoları ortalıkta dolaşan Didim belediye başkanı gibi sapıkları halal neden korurlar ?
Muğlada katledilen kızcağızın ailesine telefon açıp davadan vazgeç diyen tip kimin partisinden di acaba?
Milletin timsah gözyaşlarına karnı tok..
Bunları bırakıp kendilerini temizlesinler önce ...

Haber'e Git