Milli Ağaçlandırma Günü’nde Bayburt’ta 40 Bin Fidan Dikildi

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
doğa sever... 4 yıl önce

Çok güzel bir uygulama.Tebrikler...Belediyemizden de Sıla Kent yanın da yer alan ağaçlandırma alanının tekrar eski haline getirilmesini talep ediyoruz.Dikilen fidinler,kurumuş,alanı otlar basmış...Neresini olduğunu merak ettiniz...Otlardan kuruyan fidanlar bile görünmüyor ki...

Avatar
ESLEM 4 yıl önce

ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA. EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN. BAYBURTUMUZUN EN ÇOK İHTİYACI OLAN ŞEY AĞAÇLANDIRMA... ETRAFIMIZDAKİ DAĞLARA BAKTIĞIMIZDA HER TARAF ÇIPLAK..
HER YIL 40 BİN FİDAN YETMEZ, BELKİ BUNUN ON KATINI DİKMELİYİZ.
BEN KALEARDI ŞEHİT OSMAN KONUTLARINDA OTURUYORUM. BURADA KÜÇÜK BİR MESCİDİMİZ VAR. ÖNÜNDE DE BÜYÜK BİR BAHÇE...
BU BAHÇENİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜ AĞAÇLANDIRDIK. AZ BİR KISMI HALA AĞAÇSIZ. BELEDİYEMİZİN YETKİLİLERİNE BİRKAÇ DEFA KONUYU AKTARIP BU KISMIN DA AĞAÇLANDIRILMASINI İSTEDİM. SONBAHARDA DEDİYSEM İLKBAHARDA YAPARIZ DEDİLER, İLKBAHARDA DEDİYSEM SONBAHARDA YAPARIZ DEDİLER... AMA HALA BAHÇEMİZ AĞAÇLARLA BULUŞMAYI BEKLİYOR. UMARIM BİR YETKİLİ BU TALEBİMİZE OLUMLU KARŞILIK VERİR...

Avatar
bayburtlu 3 yıl önce

Sayın yetkililer lütfen Eski sanayiden başlayın Yenişehir parkı üzerindeki Kaldırım sonuna kadar bir yürüyüşe çıkın. Etraftaki kaldırım kenarındaki birikmiş çöpler ne varsa atılmış atık maddeler. Çöp yığını. Kim temizleyecek buraları.Kaldırım kenarlarındaki ağaçlar dal budak vermiş zaten yürüyemiyorsunuz(Emniyet Müdürlüğü ve karşısındaki kaldırım ağaçları)Etrafı hiç görmüyorsunuz her hal.

Avatar
bayburt,kalesi 3 yıl önce

sn,valim,duduzar,at,kayası,sn,bakan,tarafından,emir,verildi.,maalesef.,akasyalar
dikilmedi.slm

Haber'e Git