Çoruh ıslahının yol açtığı tahribatı iyileştirme ve yeni ıslah girişimi için öneriler

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nivli 4 yıl önce

Cumhurbaşkanımız dere yataklarını doldurmayalim Rize'de derken burayı yapanlar duymadımi yazık buraya harcanan beton iki Bayburt inşa eder birde yaz başı biri suya düşse o kanalda kimse çıkaramaz yazık

Avatar
Murat Çelik 4 yıl önce

Gariban Çoruh nehiri, gelenler üzerinde deneme yanılma yolu ile ekodüzeni bozduğunun farkında olmuyorlar. Bırakın üzerinde porjelerini uygulamayı eski haline döndürsünler yeter.

Avatar
Ahmet 4 yıl önce

Ahmet Bey ‘in eline sağlık, güzel bir sunum olmuş. Teklifler ve tenkitler gayet yerinde ve yapıcı. Yalnız tekrarında lüzum görüyorum. Bu projeye onay verip sürece dahil olan tüm sorumluların kanun karşısında hesap vermesi gerekir. Gerekli bilimsel temelden yoksun olarak başlanılan bu projenin şehre hiçbir katkısı olmadığı gibi doğa, şehir ve insan üçlüsüne büyük zararı ve tahribatı olmuştur.

Avatar
Vatandaş 4 yıl önce

Artık insanımız çoruha yönelik projelerden yoruldu. İnsanlar işsizlikten göç ediyor. Fabrika iş sahası açılsın yatırımlar bu yöne kanalize edilsin. Aciliyet bu yönde kanımca gençleri kahvelerden kurtarmalı... Teşekkürler bayburtpostası

Avatar
Cemal 4 yıl önce

Coruh artık sulama kanalına dönüştü. Gelenin ilk işi cumhuriyet caddesini sökmek oluyor. Biri daraltıyor biri genişletiyor. Sizden kimsenin proje falan beklediği yok. Sokaklar pislikten gecilmiyor. İnsan gecerken utanıyor. Kaldırımlar çökmüş tamir eden yok.takmışsınız çoruha, cumhuriyet caddesine.

Avatar
Misafir 4 yıl önce

Bayburt ta Üç yil ikamet ettikten sonra ayrildım ve gördum ki bu sehrin iki sorunu varmış bir"CORUH" iki "CUMHURİYET CADDESİ" UYU BAYBURT'UM UYU

Avatar
BAYBURT 4 yıl önce

DOZER VE KEPÇELER, AYLARCA ÇALIŞTI. KUM , ÇAKIL SAĞA TOPLANDI. OLMADI SONRA SOLA TOPLANDI. OLMADI ORTAYA YIĞILDI. CUMHURBAŞKANI GELİYOR; REZİLLİK GÖRÜNMESİN DİYE TEKRAR DAĞITILDI. NEYSE BİŞEYLER YAPMAK İSTEDİLER. BETON ARABALARI AYLARCA BETON ÇEKTİ. BİR KISIM YAPILDI. SONRA YARIM KALDI. YENİ PROJELER KONUŞULMAYA BAŞLANDI. YANİ BAYBURT BAYBURT OLALI BÖYLE BİR ZULÜM GERÇEKTEN GÖRMEDİ.ADAMIN ÜÇ TEL SAÇI VARMIŞ, BERBERE GİRMİŞ, SAĞA TARA DEMİŞ, BİR TEL KOPMUŞ, SOLA TARA DEMİŞ BİR TEL DAHA KOPMUŞ, SONRA BIRAK DAĞINIK KALSIN DEMİŞ. AYNEN O MİSAL. BIRAKIN DAĞINIK KALSIN ALLAH AŞKINA. BİR ŞEYİ DE DOĞRU YAPIN.

Avatar
Ünsal 4 yıl önce

8/ B ideal su ile canlının iltişimi kesilmiyor olacak taşkınlara karşıda güvenli alanı dar olan erzrum köprüsünden bent köprüsüne kadar uygulanabilir merdiven sistem ara ara. Kuvvetli ve uzun ömürlü ağaçlandırmada yapılabilir bir proje

Avatar
Ali kılıç 4 yıl önce

Çok geç kaldınız bu işler hiç başlamadan engel olmak lazım idi. Soröak istiyorum nehir yatağına dökülen betonun yaz ve önemli kış aylarında memleketimizin havasına ne tür eksi etkisi var. Doğa katledilirken izleyenlerde ses çıkarmayanalarda bir nevi katildir.

Haber'e Git