Petekli'de telefon çekmiyor, internet hayal!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 4 yıl önce

Gidin derdinizi marko paşaya anlatın.iktidar partisi oy istemek için köye geldiğinde bu sıkıntılarınızı onlara anlatın. Hemde yol üzerinde bir köy. Bayburt'tan hizmet alamıyorsanız G.hane veya Erzincan'a bağlanmak için refarandum yapın. Köyünüze gelen partili ve vekilleri de köye sokmayın. Kömür istiyorsunuz, kalitesiz, kalorisi düşük ve hava kirliliğine yol açan bu kömürleri kendileri, partilileri alsın yaksınlar.

Avatar
gercekler 4 yıl önce

bayburt ilçe olmalı bu ne ya böyle atıl durumda bir il olur mu yahu 2 tane ilçesi var nufusu 100 ilçeden daha düşük, üretim yok iş yok güç yok 3'e ayrılıp çevre illere ilçe olarak bağlanmalı.

Avatar
Emmi 4 yıl önce

Kolayı var emmi sizde seçim zamanı hatırlamayın hem şikayet ediyorsunuz hemde neredeyse sandık kapatıyosunuz

Avatar
Sahipsiz Memleket 4 yıl önce

20 25 senedir sadece seçimlerde hatırlanıyo zaten bu insanlar ey köy halkı bırakın bu lafları iki yüzlü davranmayın şimdi böyle diyip seçimde el pençe durmayın yıl 2020 olmuş ayıp sadece ayıp

Haber'e Git