Türkiye’nin İlk Buz Müzesi, KUDAKA Desteğiyle Erzurum'da Açıldı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seko69 4 yıl önce

herkes aya çıkıyor biz boş işler ile kendimizi kandırıyoruz. ne büyük bir başarı, ne büyük bir hizmet. insanlar işsizlikten kırılırken KUDAKA boş işlerle meşgul. Buz Müzesi mi kalkınmada öncü olacak? Bu ülke neden bir atılım yapmaz, neden üretime yönelmez?

Avatar
bayburt 4 yıl önce

bayburt
Yorumunuz denetim bekliyor. Bu bir ön izlemedir, yorumunuz onaylandıktan sonra görünür olacaktır.
17 Temmuz 2020, 10:46
Kültür Müdürlüğüne sesleniyorum. Masatta türbede bir sürü Kuran-ı Kerim bırakılmış ve gidin bakın hepsi yırtılmış, küflenmiş, dağılmış. Bu gibi yerlerden haberdar olursanız iyi olur. Medya olarak da gidip siz de ziyaret edip oralardaki Kuran- Kerimlerin ne halde olduğunu görürseniz iyi olur. Ayrıca Kop Şehitliğindeki Türk Bayrağı rüzgardan olacak yavaş yavaş parçalanmaya başlamış. Bu gibi yerlerle kimler ilgileniyorsa buralara sık sık denetleme yapsınlar.

Avatar
Gadalar 4 yıl önce

Şovmenlikten başka bişe deyil her yer buz zaten isteyen gitsin görsün sanatmış nemney put gibi oymuş komuşlar ekmek lazım ekmek iş güç lasım

Avatar
Demokrat Bayburt 4 yıl önce

Güzel bir proje. Erzuruma gittiğimde inşAllah gezeceğim. Tabi keşke bu projeyi bizim uşahlar akıl etseydi de bu müze Bayburt'ta açılsaydı.
Memlekette yapılan her şeyi eleştiren, şovmenlik diyen, boş işler diyen hemşerilerimizden ricam sizlerde bir proje üretin ve kudakaya başvurun. Şayet kabul edilmezse burada hep birlikte kızalım.

Haber'e Git