Bayburt’ta örnek bir meyve üreticisi, gerçek bir yurtsever Ahmet Temizsoy

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasemin Çamur 4 yıl önce

Bir bayburtlu olarak gurur duydum .bizim böyle ufku geniş, çalışkan insanlara ihtiyacımız var

Avatar
Cuma Adıbeş 4 yıl önce

Haberi okurken gururlandım. Ahmet beyi tebrik ederim. Üreten insana ihtiyacımız var.

Avatar
Bayburtlu Salih 4 yıl önce

GEZ köylü kardeşimize örnek davranışı nedeni ile teşekkür ediyorum.
Yalnız Tarım Mdürülüğünün bir çalışma yaparak karasal iklime sahiy Bayburtumuzun bütün alanlarında hangi ürünlerin yetiştirilmesine müsayittir. diye bir envanter çıkarması iyi olur.
Bu vesile ile insanlarımız cesaretlendirilmiş olur.

Avatar
Hakan Pplat 4 yıl önce

Mükeemmel bir iş yapmış Ahmet Bey
Başarılarının devamını dilerim
Memleketimde bu haberleri görmek pek güzel
MaşaAllah

Avatar
Şaban Tosun 4 yıl önce

MaşAllah diyelim komutan kardeşimize.Gurur duydum.

Avatar
Arpalı 4 yıl önce

Bizim millet İşkur vb. Yerlerde yatarak para kazanmak ister size çalışarak haram olur. ..

Avatar
Yaşar bayram 4 yıl önce

Sayın muhtara çok teşekkür ederim bayburt da çok güzel bir yatırım inşAllah daha güzel projelere imza atar bizlerde istanbul'da medyadan okuruz görürüz saygılar sunarım

Avatar
Gülseren şişik 4 yıl önce

Bravo size. Bu iklimde de birçok ürün yetişebiliyormuş demek ki. Umarım herkese örnek olursunuz. İnternet satışınız var mı acaba.

Avatar
Temuçin 4 yıl önce

Gerçek yöreseverlik bu... Yaratıcı, girişimci, yılmaz ve de örnek olmak. Bayburt'un bu tür kişilere gereksinimi var. Bir şey daha; bu tür girişimcilere yöredeki herkesin, özellikle de örnekte olduğu gibi yöre yöneticilerinin destek olması çok önemli... Ahmet Temizsoy şahsında Bayburt'a katkı sağlayan herkesi kutluyorum. Umarım Ankara'da da Bayburt Kirazı yeme şansım olur.

Avatar
ESLEM 4 yıl önce

Ufku geniş çalışkan üretken Bayburt sevdalısı bu kardeşimizi tebrik ediyorum. Allah razı olsun. Bizim insanımız yıllardır YETİŞMEZ diyerek fasulye ve patatesten başka birşey ekmemiş. Oysa Bayburtumuzda birçok sebze meyve yetişiyor. Yeter ki bakımını yapalım. InşAllah bu kardeşimizin çalışmaları herkese örnek olur. Böylece Bayburtumuzda meyvecilik yaygınlaşır.

Avatar
Yusuf Torlak 4 yıl önce

Arkadaşımızı kutluyorum.Bayburt' umuzda öteden beri var olan yeniliğe kapalılıgı ve öğrenilmiş çaresizliği bir nebze kırdığı için başarılı buluyorum.Allah yardımcısı olsun.

Avatar
Umut Özkan 1 yıl önce

Seneler önce o bahceye kamyonla-kepceyle hayvan gübresi cektirdi bize.. paraya gelince su koyverdi veresiye olsun dedi.. sonrada dogru düzgün ödemedi.. bagır cagır yarısınımı ne zar zor almıştık.. sonra uyanıklık yapıp tekrar veresiye kepceyi calıştırmak istedi.. para versende calışmayız.. dedik.. bilmeyenler öğrensin.. ona göre muamele etsin diye yazdım.

Avatar
Fatoş 1 yıl önce

Merhaba ben sizden bilgi almak istiyorum
Bayburt da 4,yıl önce motor kazasında hayatını kaybettiği Engin Yurtsever hakkında bilgi almak istiyorum çok önemli lütfen yardımcı olun lütfen

Avatar
Sevil Gazioğulları 2 ay önce

23 yıl öncesinden tanıyorum kendisini ağrıya tayinim çıktığında yolda trafik kazası geçirdik babamı kaybettim travmayı atlatamadan göreve başladım eşi de kendisi de beni uzun süre misafir ettiler Ağrı'da mükemmel insanlardı haklarını ödeyemem karakterinin gereğini yapmış Ahmet abi Tebrikler

Haber'e Git