Kişilik ve Şehirlerin Kimliği

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sado 4 yıl önce

Yukarıdaki manzaranın güzelliğine (!) baksanız. Çoruh'u o hale getirenler oturup doya doya seyretsinler.

Avatar
Yusuf Günerhan 4 yıl önce

Bu duyarlılığın için kutluyorum.

Avatar
GÜRSEL KARAPINAR 4 yıl önce

Sayın Dr.Hasan Ulvi KIVANÇ hocamız hislerimize tercüman olmuş..Yüreğine,diline ve kalemine sağlık.Bu kentte yaşayan,yaşamayan yapılan yanlışlara ses çıkarmadığımız sürece tahribat sürecektir...Yönetenlerde her yaptıkları İCRAATIN,İMALATIN doğru olduğunu savunacak,aklımızla alay edeceklerdir...Yaşanan şimdi ki mevcut durum bu..Allah Bayburt'un yardımcısı ola..Selamlar ve saygılar..

Avatar
Hayri 4 yıl önce

Bu kahrolasi projeyi her gördügümde inaniniz kalbim daraliyor ve kendimi büyük bir sucluluk psikolojisi icinde buluyorum. Belki elimizden birsey gelmezdi, belki etki alanimiz yok denecek kadar azdi ama yine de...Cok üzgün ve kirginiz. Bu isin sorumlulari her kimse, lütfen o igren beton kaliplari hemen kaldirin ve nehri o eski dogalligiyla basbasa birakin. Bayburt`u ve insanini Coruh`la tekrar bulusmasina müsade edin!.. Her ne olduysa oldu artik, zararin nersinden dönseniz kardir.Hemen simdi!

Haber'e Git