9. BEKDER Onur Ödülleri sahiplerini buldu

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mübeccel 4 yıl önce

Ben her defasında ödüllerin sahibini bulduğunu düşünüyorum.
"etrafına örnek olabilen"
"İşini aşkla yapan",
" iyi insanlar",
"özel insanlar"
Memleketimin değerleri ödülünüz kutlu olsun.

Avatar
Kalenin tepesi 4 yıl önce

Yakup Temur gözü gönlü tok kardeşimiz keşke herkes Yakup kardeşimiz gibi olsa, içi dışı bir entrika yapmaz ayak kaydırmaz ,plan proje yapmaz ,serveti mülkü yok ama dostu seveni çok.Mete Emir görülemeyeni görmüş görmekle yetinmemiş birde ödül vermiş teşekkür ederiz.

Avatar
Beşiroğlu 4 yıl önce

Bu gün Bayburt için ne yaptın..? Sorusunu her akşam başını yastığına koyduğunda gönül huzuru çinde gülümseyebiliyorsan.. en büyük ödül işte odur.. o gülümsemeyi herkes görür, görmez sanma sakın ha..!
Bülmem anlatabildüm mi..? Ödül alan muhteremleri tebrik ederim..

Avatar
Şükrü Nişancı 4 yıl önce

Bir tandır ustası ile bir söz ustasını aynı "değerde" görmek ne ince bir feraset. Böyle bir feraseti gösterdiği için bir de "BEKDER"e milli seviyede hasssasiyet ödülü vermek lazım. Bayburtun güzelliklerini duyurmakta acul Bayburt medyaya da teşekkürler. Abdulkadir Nişancı faslında hüzün yerle gök arasıydı, gözlerimiz emir dinlemedi neyleyelim.

Haber'e Git