Şühedaya Mektup Yarışması sonuçlandı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Beğenmedim olmamış şiir çok süslü yerli ve sade türkçe olsasa daha iyi

Avatar
ahmet 4 yıl önce

hakkaniyetli değil jürinin kararı,gercekler değil şaşaalı cümleler kazanmış

Avatar
ŞAHİN OLÜÇ 4 yıl önce

1 OLAN ARKADAŞI TEBRİK EDİYORUM KARMANLI YAZAR 400 E YAKIN ÖDÜLÜ VAR 3 TANEDE KİTP YAZMIŞ.AMA ÜS PERDEDEN ŞATAFATLI ALENGİRLİ EDEBİ CÜMLELER. 21 ŞUBATTA BAYBURTTA NELER OLMUŞ ŞEHRİN 5 TE 1 İ ERMENİ OLDUĞUNDAN DEDELERİMİZİ TAŞ MAĞAZALARA NASIL DOLDURUP YAKMIŞLAR KOP DAĞLARINA BAHARDA MANTARA GİDERKEN BAK OĞUL BU DAĞLARDA BİR DAHA MANTARA GİDERSEN SAKIN HA ABDESTSİZ AYAĞINI YERE BASMAYASIN ZİRA BU DERELERDEN YAĞMUR YAĞDIMI SU DEĞİL KAN AKAR KAN .21 ŞUBAT DEDİMİ BİZ LİSEDE İKEN TATİL VE CİRİT MUSABAKASINDAB BAŞKA BİR ŞEY GELMEZDİ GENÇLERİN AKLINA. . DOĞALLIKTAN TAMAMEN YOKSUN ŞEHRİN RUHUNDAN UZAK BİR MEKTUP OLMUŞ YİNEDE YARIŞMA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ DEVAMINI BEKLERİZ.SIRADA Kİ YARIŞMA 20 MART SAMSUN CEMAL SAFİ ŞİİR YARIŞMASI . SAĞLIK OLSUN

Avatar
Karamanın Koyunu 4 yıl önce

Bayburttan șühedaya mektup denmiș ne yazan Bayburt lu nede yazdığı mektup.Șiir yazmıș, edebi olarak belki sanat yapmıș ama zerre duygu yok, ne anlattığı belli değil.

Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Ulucami meydani diye meydan mı var...klişelermiş cumlelerle heryerden odul

Avatar
Üsame Durmuş 4 yıl önce

Yazık,vAllahi yazık.Yine duygular değil,süslü laflar kazandı.Bende yarışmaya katılanlardanım.Yazımı herkesin anlayacağı bir dilde ve duygularımla yazmıştım.

Avatar
şahin 4 yıl önce

güzel bir etkinlikti şehre heyecan kattı.devamını beklerim.

Haber'e Git