Memur-Sen'den 'Emeğe Saygı, Adalete Davet' açıklaması

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.T.K 5 yıl önce

Memur_Sen üyelerinin bu saatten sonra yapacağı tek şey sendikalarından istifa etmeleridir. Geçmiş yıllarda da aynı durum oldu. Sendika bile bile hükümetin düşük teklifini kabul ederek memurları mağdur etti. şimdi de yine hükümetle anlaşarak olayı hakem heyetine götürterek 4+4e razı oldu. eğer istifalar gelmezse daha çok mağdur edilir memurlar. tek yol İSTİFA.

Avatar
ahmet 5 yıl önce

Körler sağırlar birbirlerini ağırlar. Kimi kandırıyorsunuz. Memuru her platformda satanlar Ahbap çavuş ilişkisi içinde olun sonrada çıkın milleti kandırmak için protesto edin. Zerre kadar inanmıyorum. Hep göstermelik işler peşindesiniz. Hemen yetkililer sizi dikkate alır maaşlara % 50 zam yaparlar.

Avatar
Emmi 5 yıl önce

Sende öyle bişey dedin ki mtk ne istifası. Şu eyleme katılanlara bak hepsi sendika sayesinde idareci olmuş kişiler hepsi düz öğretmendir. Mülakat sayesinde idareci olmuş kişiler. Göreceğiz bakalım düşük zam oranından sonra kaç kişi istifa edebilecek

Avatar
Emmi 5 yıl önce

Hadi bakalım istediğiniz hiçbşrşeyi vermedi hükümet istifa edşnde görelim. Kimseyi kandırmayın idareci kalmak için siz sendikaya mahkumsunuz

Haber'e Git