Çatıksu’daki asırlık değirmende söz öğütülüyor!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayten TAŞ 5 yıl önce

Sadece kendisi değil çocuklar da aynı şekilde edebiyata hakim torunlarıda bu bayrağı taşıyan isimler arasında ılıcak Cevher belli Allah uzun ömürler versin

Avatar
Ahmet Reha Bulut 5 yıl önce

Mustafa amca harika bir edebiyatci olduğu kadar köyüne, doğasına çok hakim. Misafir olarak gittiğimiz Catiksu köyünde dağlara onun öncülüğünde tırmanıp, güzel mantarlar topladık.

Avatar
Bayburtlu Salih 5 yıl önce

Mustafa amcayı şahsen görmüşlüğüm olsa da, kendisi ile hem yaş itibarı ile hem de, sohbet ortamı itibarı ile buluşmak nasip olmadı.
Kendisinin özellikleri itibarı ile fahri doktora verilerek üniversite gençliği ile ve tanımayan kitleler ile tanıştırılıp, feyiz almaları sağlana bilir.

Avatar
Ali burhan 5 yıl önce

Mustafa amcayı şahsen tanıyorum tam bir koca çınar ve bilgi küpü maşAllah her konuda bir fikri ve bilgisi olan bir kişi yarım düzine evlat yetiştirmiş ve hepsini de iyi ve yarayışlı insan olarak yetiştirmiş Allah sana hayırlı uzun ömür versin Mustafa amca

Haber'e Git