Oltulu, görmeyen gözleri ile bal üretiyor!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erkan 5 yıl önce

Almanyadan yaziyorum. Bende burada hobi olarak aricilikla ugrasiyorum. Burada Varoa parazitiyle cok ugrasiyoruz. Merak ediyorum Bayburt ta da bu parazitle problem yasaniyormu diye?
Cok öncelerde ekstra aricilar icin orman ekilecekti ve aricilara fidan dagitilacakti. Merak ediyorum Bayburttaki aricilarin bu konuda bir calismalari var mi?

Avatar
Balaşah 5 yıl önce

Ahmet Bey maşAllah çalışma azminizi takdir ettim. Bende sayı olarak amatör bir arıcıyım. Ama işlevsellik açısından hatırı sayılır bir bilgi birikimim vardır. Arkadaki resimden bir şeyi farkettim. Bu sene Bayburt un hiç bir bölgesinde bal nasip olmadı. Hatta Çımağıllarda olan arıcılar Ağrı-Van gibi illere göç ettiler. MaşAllah sizin arılar bu kıtlık zamanında üçüncü kata çıkmışlar. Demek sizin bölgede beyaz geven bol oluyor. Aklıma o geldi birden. Aydınlatırsanız sevinirim.

Avatar
S. Ali SALMAN 3 yıl önce

Geçen senede almıştım gerçekten çok beğenmiştim. Bu senede tekrar aldık emeğinize sağlık sizden sonrakiler bozmadan devam derler inşAllah. Sağlıklı günler diliyorum

Haber'e Git