Edebiyata adanmış bir ömür: Doç. Dr. Hasan Aktaş

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu gariban 5 yıl önce

Manyak? Derken. Adam gibi adamdır simitçi dediğiniz. Rabbim razı olsun inşAllah. Mütevaziliğine ve azmine maşAllah can abimin.

Avatar
Paslı Gözgüden Yansıyan Siret 5 yıl önce

MaşAllah.İnşAllah hocanın kıymeti bilinir.Şehrimize güzel şeyler katacaktır.Kitap tutkusu bana Bayburtlu bir şimitçiyi hatırlattı.O manyak da kitapçı gördü mü kendini kaybeder.Ancak onun sevdiği kadar kitapları onu pek sevmedi...

Avatar
Kalender Cavlak 4 yıl önce

Yüreği cüssesinden büyük bir adamdır. Penisilinin muamma bir gecesine amitinin de ilk hevesine tapan ğöğü tırmalayan gratisyellerde yaşamayı övünç bilen toplum ne yazık ki Haktaşı anlamayacak. Oysa ki o da birileri gibi ilmine siyasete satsa kalemini akçeye eğse idi... Neyse boş erin. Bu dünyada sümüklü böcek kadar iz bırar mısın sayın hocam bilinmez. Aman 3 3 1963 te bir gece yarısı baskının da ele geçirilip bizim koğuşa atılmış olmandan çok memnunuz diyen birileri var. İnşAllah okursunuz.

Avatar
Süleyman ÖZEROL 3 yıl önce

Başarılarının sürekliliğini dilerim.

Haber'e Git