Memiş, 5 yılı değerlendirdi, teşekkür etti

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayati emi 5 yıl önce

Halâ söylenecek sözünüzün olması çok ılginç. Kaç dönemdir Akp belediyeleri görevde. Diğer şehirlere yapılanlarla kıyaslayın bakalım Bayburt'u ne göreceksiniz.

Avatar
ali 5 yıl önce

ak parti belediyeciliği çok başarılı ise 3 dönemdir aday neden değişiyor Bayburt gibi yerde halkın desteğini neden alamadınız hiçbir dönemde ?

Avatar
Lor dolmasi seven adam 5 yıl önce

Valla mete başkanım seni harcayan senin bize göre sağında oturan kişi...senin hakkın yendi 1 donem daha yapmaliydin ben ak partiliyim senin dönemin de etkin partide çalıştım seve seve hizmet ettim reisime ama 1 nisana kadar mhp liyim hükmü başkan bizim gençliğimizin cocuklugumuzun ve vefamizin başkanı...ama sen olsaydin aday sana oy verirdim baskanim ama sen yoksun hükmü amca ya verecem ...

Avatar
metin 5 yıl önce

sayın memiş millet nereye vereceğini biliyor insanlar adam kayırmacılık var aç lık var işsiz lik var seçimden seçime vaadlerle bu işler olmuyor mhp ye hayırlı olsun

Avatar
M.T.K 5 yıl önce

Sayın Mete beyin de işi zor. dese ki enkaz almıştım, Hacı Ali bey yanında, dese ki Bayburt sadece Naci Ağbal zamanında yatırım gördü ve Naci Bey çalıştı (konum önemli değil) önceki vekiller yattı, yanında Fetani bey var. DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE; Mete beyi ister sevelim ister sevmeyelim, ister bakan destekli olsun fark etmez,eksiklerine rağmen Bu şehre bir şeyler kattı. Belediyenin en büyük sorunu denetimsizlik ve çalışanların lakaytlıkları..bu unsur ortadan kalkarsa daha iyi bir belediye görürüz. çalışanlar işlerini özenli yaparsa belediye başkanına da laf gitmez. çalışanları da koordine eden amirleri denetim yapacak. Örnek: yollar yıkanıyor, ara sokaklara giren yok. kanal kazılıyor üzerine kapak koyulacak yoldan yarım metre yüksekte. hala şu köpeklere çözüm bulunamadı. sokak ve caddeler köpek kaynıyor. su ücreti iki tarifeli ve fiyatı yüksek. Ruhsat işleri sıkıntılı. bakın burada bile ufak işleri sorun gibi yazdım ama iş yapmayan belediye bunları sorun gösterir..umarım anlaşılmıştır.

Avatar
ENİS BEY 5 yıl önce

ÇORUH NEHRİ NEDEN YILDIRIM ÇAYI OLDU.???,NEDEN.???,BU PROJEYİ İPTAL
EDEN BAKANA BİNLERCE TŞKLER..,C.HUR İTTİFAKI ADAYI SN HÜKMÜ BEY,
ANKETLERDE ÖNDE,,,ZATEN MİLLET İTTİFAKI İFLAS ETTİ,!!!

Avatar
Necmi Taş 5 yıl önce

Fatih Yumak yine sallamış. Hastane cezaevi üniversiteye alınacak personelden sana ne. Sen kaybettin görünüyor bu personel alınmayacak mı? Milletvekilimi oluyorsun. Mete başkan ben senin yerinde olsam beni arkamdan vuran insanlara selam vermem.

Avatar
Yusuf 5 yıl önce

Şu anki Bayburt Ak Parti yönetiminin Sayın Cumhurbaşkanımıza MHP kadar güç katması söz konusu bile değildir. O yüzden Bayburt özelinde Hükmü Beye oy vermek Cumhur ittifakına daha fazla güç katacaktır ve Bayburtlu bunun da tamamıyla farkındadır.
Sayın Mete MEMİŞ, Bayburtlu tarafından hayırla yad edileceksiniz. Allah yolunuzu açık etsin.

Avatar
Vatandas 5 yıl önce

Sayın Memiş bunları sana söyletmek için tehdit etmiş olmalılar. Sen de nedersen de artık ok yaydan çıktı biz enayi değiliz bir ders verilecek kimi korsan koyalım sectiririz öyle birşey yok.

Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

550 İstihdam dediğiniz KPSS sınavı ile resmi kurumlara atanacak personel...Ahmet de belediye başkanı seçilse Mehmet de seçilse bu kişiler resmi kurumlara KPSS sınavı ile alınacak...Bu belediye bünyesindeki istihdam projesi değilki..

Avatar
Acem 5 yıl önce

Sayın başkan mete memiş e haksızlık yapılmıştır.ATama aday ile oy alamazsınız.Tobb gelsin alsın oyu alabiliyorsa emeğe saygı gösterin biraz.

Avatar
Beş yılda boş gitti 5 yıl önce

Kimse Mete beyin çalıştığını söylemesin. Belediyecilik göz boyamak değildir. Belediyecilik illa ankaradan emir gelinerek iş yapılan yer değildir.
Kaç yıldır bir durak istiyoruz. Diyoruz ki çocuğu yaşlısı bu soğukta dolmuş beklemesin. Hala yok.
Kanalizasyon patladı kaç gün oldu aradık yoklar. Yoldalarmis. Sanki büyük şehir 3 günde tokilere gelemediler. En son merkezi aradık da öyle gelip yaptılar.

Avatar
ahi 5 yıl önce

yarın umarım iyi bir tokat iner

Avatar
Ubeyd 5 yıl önce

Takdir edilmedinki,,, takdir edelim,,,

Avatar
Türkiyem 5 yıl önce

Sn Cumhurbaşkanımız ve Sn Devlet Bahçeli beka diyor, siz oy devşirme diyorsunuz...

Avatar
ismail 5 yıl önce

Sayın başkan bakanlardan aldıgın sözlerin takipçisi başkan olursam takipçisi olcam diyosun olsanda olmasan da takipçisi olacagına söz verseydin BAYBURT adına daha hayırlı olurdu

Avatar
Vatandas 2 5 yıl önce

Adamin biri ders vermekten bahsetmis vayy bee
Kusura bakma da en son ne zaman ders verdiniz soyleyin de bilek?
Adamlar kimi koysalar seciliyor bunun lami cimi yok ve yine aynisi olur gorun de bakin!

Avatar
H.ALİ C.POLATOĞLU 5 yıl önce

"BAYBURT M.VEKİL SN FETANİ BEY"ARTIK ÇOK ÇALIŞMAN LAZIM,BAYBURT
BELEDİYE BAŞKANI SN HÜKMÜ BEYLE İSTİŞARE ETMEN LAZIM,ÇÜNKÜ,
"BAYBURT SEVİLMEYE LAYIK,TECRÜBELERİNDEN İSTİFADE YARARLI OLCAK
TŞKLER BAYBURT VE BAYYBURT HEPİMİZİN.ANKARA

Avatar
M.FATİH İBRAHİMOĞLU 5 yıl önce

5 YIL SN FETANİ BEYE YARADI,BAYBURT BELEDİYE BŞK SN HÜKMÜ BEYLE İSTİŞARE EDERSE,BAYBURTA KATMA DEĞER KATARLAR.,

Haber'e Git