Polat: “Her gelen bakandan Bayburt için hizmet almaya devam edeceğiz”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim 5 yıl önce

Hükmü bey mütevazi bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bayburt halkıda buna şahittir.. Hükmü bey demiyorki ben seçilemezsem bu memlekete para gelmez

Avatar
Lor dolmasi seven adam 5 yıl önce

Hangi yüzle açıklama yapmış tayyip babanin yerinde olsam seni o koltuktan 2 dk ya alirdim...şelalenin betonunda tüyü bitmemiş yetim hakki var benim hakkım haram olsun sana ...memlekete 1 faydan olmadı...tarihin en KÖTÜ BELEDIYESI SENIN DONEMIN DE...PARTI ICINDEN BILE ISTENMEYEN ZORAKI DAYATMA BAŞKAN...AK PARTILIM AMA SANA GÜNAHIMI VERMEYECEM...

Avatar
Vatandas 5 yıl önce

Pekmezci haklı az bile söylemiş. Bayburt çok seviyorsanız bakanların a söyle seçimden sonra onları görelim. Ise alımlar da torpil olmadığını söyledin inandiriciligini hep kaybettin sayın oturduğu yerden 5 yıl müşavir maasi alan müslüman! !

Avatar
Reis 5 yıl önce

Bayburtta cumhur ittifakı diye birşey yok.Yalan yalan.Buna bu haberde ki zat örnektir. Kendisi ve avanesi nasıl bir MHP düşmanı olduğunu herkes bilir.Karar Bayburt un, ya zenginlerin tebaasi olacak, ya da iyi bir ders verecek bu zihniyete .Artık Bayburt yok hükümetin adamı olursa şöyle destek alırız yalanindan vazgeçsin

Avatar
Emmi 5 yıl önce

Sen şelaleden bahset hacı ali

Avatar
Saim 5 yıl önce

Seçimi kaybettiğinizi gördüğünüz için, bakanları Bayburt’a davet ediyorsunuz. Korkunun ecele faydası yok, bir şey değişecek her şey değişecek

Avatar
Geri tarayan adam 5 yıl önce

Sayın Polat, siz de olmasanız şehirde mizaha hasret kalacağız. O yaptığınız ve sonradan yıkılan şaheserleri sormayacağım size. Sadece o aday olmayacağınızı anladıktan sonra mermerler diktirdiniz, isminizi yazıp tarihe geçtiğiniz mermerler. Sanırım 30 bin lira imiş. O miktar nereden ödendi ve bu paralar kimin parasıydı.

Avatar
Yusuf 5 yıl önce

İttifak ruhunu ilk siz bozdunuz Sayın Hacı Ali Polat. Ak Parti seçilmezse Bayburt'ta para gelmez açıklamanız garabet sözcüğü ile bile açıklanamaz. Siz konuşmaya devam edin. Her demeciniz Sayın Hükmü Pekmezci'yi biraz daha yaklaştırıyor Belediye Başkanlığı makamına.

Avatar
Feyzo ağa 5 yıl önce

Syn baskan 15 yildir bu memleketin bakani oldu vekili oldu her seyi gonderdilerde bayburtu yoneten kisiler nedense birseyler yapmadi suc kimin bir geriye bak anlarsiniz beton sehir oldu sayenizde.

Avatar
Seçmen 5 yıl önce

Herkes konuşsun sen sus h.polat senin konuşmaya bile hakkın yoktur. Yaptıklarını yine ak parti yıktı gitti milli servet zaten fatih bey senin yüzünden kaybedecek . Ve partiyi senden geri alacağız sen sadece 7 günlük keyfine bak.

Avatar
Ülkücü 5 yıl önce

Sayın polat mhp yi sevmez açıklamaları bunu gösterir amma mhp kuvvetlidir bayburtta

Avatar
BAYBURT 5 yıl önce

Mhp adayi cumhuritifaki adayi degildir diyordunuz hukmu bey millet ittifakinin adayimiydi gercekci olun

Avatar
Mehmet Güneş 5 yıl önce

Hacı ali polat sen demedinmi biz seçilmezsek para gelmez. Tehdit ve baskıyla insanları yıldırmaya çalışıyorsunuz. Hükmü pekmezci doğrusunu konuştu. 15 yıldır yapılmayan sanayi toki ne olduda bir günde bakan geldi başlayacağız diyor. Sen vuracaksın karşındaki armutmu toplayacak. 31 martta bayburt halkı hükmü deyip size iyi bir tokat vuracak.

Misafir Avatar
h.ali doğruoğlu 5 yıl önce @Mehmet Güneş

son anket sn hükmü efendi yüzde 62,yumak bey yüzde 33,dolayısıyla c.hur ittifak yekün yüzde 90,.,millet ittifakı sınıfta kaldı.!!,bayburt artık birinci olur inşAllah.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Hasan 5 yıl önce

Zavallı ne hallere düştün söylediklerine sen bile inanmıyorsun. Yanı şelale tuccari

Avatar
Gönül 5 yıl önce

Syn polat son haftalarda syn bakanlar vede vekiller geliyor saygi duyarizda bayburtta bir mhp bir akp var bunlarda cumhur ittifakinin aday adaylari.
Syn bakanlar vede vekiller zillet ittifakinin oldugu bolgelere gitsinler oralara destek ciksinlar
Etik olan budur bence sizce syn polat

Avatar
o.a. 5 yıl önce

Belkide bu mesajımızdan sonra çeşitli operasyonlara tabi tutulacağız ama bu zulme sessiz kalıp dilsiz şeytan olmaktansa her şeye hazırız. Sayın POLAT, İttifak ruhunu sen gariban halkı tehtid ederken bozdun, bizim nahoş MHP yönetimi keşke o zaman senin haksız yere feryadın kadar ses çıkarabilseydiler bugün sen savunma halinde olamazdın. Benim çevrem de abartısız Bayburt Merkezde Belediye Başkanı için kullanılacak 564 Adet oy var hepsi M.H.P adayı adına kullanılacaktır. Hepsinin listesi bende mevcuttur. %82 ile rekor kıran Bayburt şimdide sesini duyurmak için M.H.P adayını başkan yapacaktır.

Avatar
ismail 5 yıl önce

Ak parti il başkanı polat adaletten bahsediyosun belediyenin köşe başları büfeler kimlerde helvalılarda helvalılarda boşta gezen varmı yok. Hükmü başkana niye yapmadın diye SORUYOSUN başkan sana sormazlarmı sen niye yapmadın mete beyin yaptıklarıyla övünüyosun ilk geldigi gün saat kule etrafındaki yaptıgını söktümü sökmedimi mete bey Bayburtta 3 ay gece tek başına arka SOKAKLARDA GEZDİGİN GÜNLERİ ÇOK ERKEN UNUTTUN SANIRIM.Ama ak parti il başkanlıgıda sana kalmaz inşAllah.Fatih Yumak senin yüzünden kaybederse kaybedecek vesselam

Avatar
Lorlugugul 5 yıl önce

Sayin H.Ali Polat bey belediye başkani olduktan sonra kapali kapilar arkasinda konusmadiklarinizi insanlarin gozlerinin icine bakarak yaptiniz bunu sizde biliyorsunuz ,Simdi burdan sesleniyorum kendilerine Kullu kandirirsinda ya Rabbi nasil kandiracaksin ,Artik Bayburtta Servetlerine servet katmak isteyenler akpartiden aday oluyor ,Umarim Adalet yerini bulurda Mhp alir

Avatar
Fihri 5 yıl önce

Bu saatten sonra birak demec veya beyanat vermeyi, senin görüntü vermen bile Ak Parti`ye oy kaybettirir.Konustukca batiyorsun ve hala konusmakta cok israrlisin. Yazik oldu Fatih Yumak`a!

Avatar
31mart 5 yıl önce

31 mart akşamı ilk istifa sizden gelecek sayın polat.. bekliyoruz

Avatar
a.raci albayrak 5 yıl önce

derhal istifa edinin sn h.a.polat,yeter artık ak.partiyi bitirdin ağlamak geliyor.yeter.

Avatar
Kete yiyen adam 5 yıl önce

Kafam karıştı şimdi ittifak varmı yok mu

Avatar
Ahmet Fidan 5 yıl önce

Sayın Hacı Ali Polat ben bir Bayburtlu olarak açıklamalarınıza çok üzüldüm. Beklerdim ki Cumhur ittifakına halel gelecek açıklamalar olmasaydı. Her iki adayımız da Bayburt'un yetiştirdiği kıymetli insanlardır. Aba altından sopayı göstermek yakışıyor mu? Efendim işe alınacak şu kadar sayıda insandan bahsediyosunuz, gönderme yapıyorsunuz. Sizin işe alımlarınızı da biz biliyoruz. Kim yandaşsa, hatta kim çevreli işi gücü varsa gücüne güç katsın diye yahut sus payı olsun diye işe alımlar yapıyorsunuz. Bırakın bu işleri, bırakın Bayburtluyu içinden geldiği gibi başkanını seçsin. Göreyim sizi her kim seçilirse seçilsin Bayburt için yatırımları da takip edin, devlete eleman alımlarını da takip edin. Unutmayın bu dünya ne sana kalır Hacı Ali Polat ne de Ak Parti'ye.

Avatar
yusuf aka 5 yıl önce

sayın polat herzaman doğaalgaz dan bahsediyor onu hükümet getirdi akp belediyesi olmayan illerede verdi polat bey şahsı hizmeti belediye olarak yok denecek kadar azdır, suyu bile içilebilir hale getiremedi gelmedide, zayıf geldiniz şişko oldunuz be..

Avatar
Samimi secmen 5 yıl önce

Syn Haciali bskn
Bayburt belediyesini mhp alirsa işcilerin parasi odenmez derken neyi ima ettiniz tehtitmi yoksa gercekmi.
Yapay şelaleye odediginiz para kimin parasiydi.

Avatar
bayburtlu 5 yıl önce

SAYIN SEDDAR SAKA NIN VİDOSUNU HERKEZ İZLEDİ VE HAKERETİ VE KÜFRÜ HERKEZ GÖRDÜ SAYIN AKP YÖNETMİ BU İŞE NEDEN SESİZ KALIP CEVAP VERMİYOR NEDEN İSTİFA ETTİRİLMİYOR YADA KENDİSİ NEDEN İSTİFA ETMİYOR YETKİLİLER AÇIKLAMA YAPABİLİRMİ.

Avatar
alim 5 yıl önce

siz değilmisiniz yere göğe adınızı yazan siz değilmisiniz 4 tirilyona arsayı satıp birgün yanmadan çöpe atılan direklere para yatıran siz önce çarçur edilen 4 tirilyonun hesabını verin bu millete

Avatar
Kürşat Kaya 5 yıl önce

Bayburt’ta seçimi kaybettiğinde kazanacak olan hangi partİ?Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur ittifakının diğer ortağı.Bizim MHP olarak şikayetimiz bakanların Bayburt’ta belediyeyi kazanmak için harcadıkları enerjiyi Diyarbakır,İzmir,Van,Ankara gibi Cumhur İttifakı adayı kaybettiğinde kazanacak olanın hdp yada CHP adayı olan illerde harcamasıdır

Avatar
İşsiz genç 5 yıl önce

Hacı Ali Polatı İl Başkanlığına getiren bir yönetim anlayışı kaybetmeyi hakediyor..Belediye başkanlığı döneminde bir çivi dahi çakmayıp olanlarıda söküp alan,basiretsiz,vizyonsuz ve acemice yönetim şekliyle Bayburt'un gelişmek bir tarafa dahada geriye gitmesine sebep olmuş bu şahısı İl başkanı yapıyorsan eğer sonuçlarına katlanacaksınız ..Kusura bakmasın kimse bu millet enayi değil..

Avatar
1 NİSAN !!! 5 yıl önce

Sayın Hacı Ali Bey
Cenaze ilanlarında 5 yıl boyunca çok şükür isminiz zikredildi
Kadıoğlu yürüyüş alanında 2 metrede bir ismini yazdırdın
Dev pankartlar yaptırdın halikopterlerle videolar yaptırdın
Saçma sapan şelale yaptın gençler sevgililerinin ismini yazıyo tıpkı o dönemki belediye başkanları gibi onların farkı sadece sizin gibi kendi ismini değil sevgililerinide yazıyo
Saçma sapan bir saatkule projesi
Milletin araba sürmekten nefret ettiği yollar
Doğalgazı sizin sayenizdemi aldı millet ??
5 yıl ve zihinde kalanlar bunlar ...
Bakalım il başkanlığınız ne kadar sürecek ? İsminizin yazıldığı tablolar hacı ali polat heşdekli her türlü reklam kokan hareketi beklemiyor değilim şahsım adına ..
HÜKMÜ PEKMEZCİ ‘ye 5 yıl boyunca başarılar diliyorum Rabbim yar ve yardımcısı olsun , kazanan BAYBURT olsun inşAllah ..

Avatar
a.lütfü akkaya 5 yıl önce

yazık akpartiyi bitirdi,yönetim derhal istifa etmeli,dir.

Misafir Avatar
turan ciğerci 5 yıl önce @a.lütfü akkaya

sn ali bey,gerçekten geçmiş belediyedeki içraatları şeffaf ve liyakat.??,incelenecek
ak.parti yara almamalı.türkiye 1 cisi bayburt ne hale düştük,yazık.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Dünyasını yemiş 5 yıl önce

Ezrail uşah dagidirmis bayburtlu demiş ki benimkini behen bıraksın ben ondan bişey istemirem hacı ali gardas

Avatar
İbrahim 5 yıl önce

Cumhur ittifakı devletimizin bekası için içerdeki ve dışardaki düşmanlarımıza karşı Sn Cumhurbaşkanımız ve Sn Devlet Bahçeli'nin milletiyle birlikte
kurduğu milli bir ittifaktır.Bayburt 'da cumhur ittifakı kazanacaktır burda hem fikiriz..
Yani şehrimizde kendi içimizde bir seçim yapılacak ve o seçimi Cumhur İttifakı kazanacaktır.Vatandaş olarak hem desteklediğimiz,
en hassas olduğumuz ve üzerine titrediğimiz değer Çumhur ittifakıdır.
Sorumsuzca davranan ve makam hırsına kapılan yerel siyasetçilerimizin Cumhur ittifakına zarar vermesine asla izin vermeyiz.
Devletimizin kıymetli bakanlarının sık sık şehrimize teşrif etmeleri bizleri şereflendirir lakin biz Sn bakanlarımızın zillet ittifakının güçlü olduğu şehirlerde
çalışmasını isteriz yarın o illerimizi kaybedersek çok üzülürüz... Sn İl başkanımızın açıklamalarını talihsiz bulduğumu üzülerek belirtmek isterim.
Saygılarımla

Avatar
Rıdvan 5 yıl önce

Herkez kendi çıkarını düşünüyor memleket kimin umrunda başkan olduğun zaman yaptığın işler ortada mesela şelale

Avatar
Fihri 5 yıl önce

Hele hele hele!..

Avatar
Doğukan 5 yıl önce

Sayın il başkanım sizde şunu unutmayın sizler gittiğiniz yerlerde cumhur ittifikana ne kadar sadıksınız acaba insanlara tehdit ve baskı biz gelmessek aç kalırsınız maaş alamazsınız derken İttifaka helal getirmedinizde bu söylemlermi getirdi.

Avatar
Sevdamı Bayburt 5 yıl önce

Kış aylarında işsiz gezen insanlara kışı güzel geçirdinler diye iş vermediniz seçime 1 hafta kala iş kur kayıtları başlıyor yazık bu millete insanları seçim yatırımı olarak görmekten vazgeçin artık

Avatar
Adsız 5 yıl önce

Susuz şelale yapan sen bozuk yollardan kaçan sen ben bozuk yollardan gitmiyorum sizde gitmeyin diyen sen Senin kuru yemişe verdiğin o uçuk rakamları şöyle hükmü bey türbe diyerek şehit osman daki kir bahçesinde tv müzik çaldirmaz ken siz orayı pavyona cevirdiniz çoruh nehrine döktüğün beton ların hesabını ver önce biraz gerçekçi olalım

Avatar
Yavuz 5 yıl önce

Yalniz 564 oy cok iyimis yahu..
Asiret misiniz siz gardas.

Avatar
Ozan 5 yıl önce

TOKİ nin yapacağı evlerin yerine bir göl yapın. Evler başka alanda da olur. Burasını tıpkı Uzungöl gibi bir turizm yeri yapmak için burada göl yapılabilir.

Avatar
Cumhur 5 yıl önce

Cumhur İttifakına halel getirecek açıklama ve beyanatlardan uzak duralım...İl başkanlarımıza,belediye başkan adaylarımıza büyük görev düşüyor...

Avatar
GARİP AHMET 5 yıl önce

Çalışmalar Başladı! Van'a 50 Fabrika Kurulacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca desteklenen "Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi" projesi kapsamında Van'da 15 bin kişiye istihdam sağlayacak 50 fabrika kurulacak.
26.05.2019 15:22

Haber'e Git