Ağbal: "Bayburt'un geleceğine inanıyorum, güveniyorum"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cihangir YILDIZ 5 yıl önce

Sayın Ağbal 'a birkaç sorumuz olacak;
1- Yaklaşık 2 yıl önce OSB de özel projeler için özel kalkınma proje desteği programı vardı. Bu destek kapsamında onlarca firma da başvurmuş idi... SONUÇ NE OLDU acaba ??
2- AB Kırsal Kalkınma projesi olan IPARD kapsamına Bayburt alınmamış idi. O zaman, bu konunun yanlışlığını vurgulamış ve o yıllardaki vekillere, ticaret odası ve belediye başkanına durum hakkında bilgi vermiş idik..Onlar da "SONRA Halledeceğiz" demişlerdi... Bu projenin tarım ve hayvancılıktaki açılan 5. projeleri oldu VE BAYBURT DESTEKLENECEK İLLER İÇİNDE HALA YOK...Bu konuda ne yapacaksınız ?
3- Valilik WEB sayfasında 2006-2007 yıllarında Bayburt TAŞI ile ilgili detaylı sayfa var idi...ZAMAN İÇİNDE BU SAYFAYI birileri kaldırdı.. NE İÇİN NEYE HİZMET anlayamadığımız bu ENGELLEMENİN NE ZAMAN KALDIRILACAĞI HAKKINDA BİLGİ rica ediyoruz...SAYFAYI KALDIRANLAR HAKKINDA NE GİBİ İŞLEM YAPILACAKTIR ???

Saygılarımızla

Avatar
Turan 5 yıl önce

Sayın bakanım size lafımız yok. bakanlık yaparken bile Bayburt'a en sık gelip giden kişiydiniz. Ama şu gerçek ki İstanbul'un yatırım payını alıp Bayburt'a verseniz bile bir şey değişmez. onu düzgün kullanacak kişiler gerek. Kapıya, parka yatıracak kişiler değil.

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Sayın Ağbal şu üniversite neden Bayburtlu akademisyen almıyor. Kazananların da hakkını yiyiyorlar. Anlamış değiliz zorla göç et diyorlar... Sahipsiz memleket yakında Erzurum'a bağlanır

Avatar
şinğahlırefahi 5 yıl önce

bayburtlu canta da keklik olmadığını gösterirken aynı zamanda safını belli edip cumhur ittafakına sahib cıkıp hüsnü pekmezci beyi tercih ederek büyüklüğünü gösterecektir.ŞENOL BAYBURT VAR OL BAYBURT.

Avatar
Murat 5 yıl önce

Hiç cıcığ üstümüzü yırtmayın Cenabı Allah ın lutfu keremiyle inşAllah hükmü bey kazanır

Avatar
Bayburt 'lu 5 yıl önce

Sayin bakanım ne aş var ne iş var bilin istedim...BAYBURTta sadece sefalet var makus bir talih var...bu devran bele de gider..saygilarimla

Avatar
Vatandas 5 yıl önce

Sayın Ağbal bu sefer işiniz çok zor yer karar milletindir.Siz de saygı olsa diğer ittifak ortağının kayıp etmesi için bukadar uğraşıp alttan alttan iş sözü verip seçmeni kandirmazsiniz. ..

Misafir Avatar
a.mehdi öztürk 5 yıl önce @Vatandas

sn naci ağbal,son 6 yıldır,bayburta yapılan yatırım ihaleleri ve bitişlerde.!!??,bayburt
vazifelilerini kontrol ve müfettişlere vazife yaptırıldımı.!!,acaba,??,şahsınızda kalite
vardır.Allaha emanet olunuz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yasin şavaş 5 yıl önce

Havaalanının ne zaman hizmete girecegi tarihi istiyoruz lütfen

Avatar
Yobaz adam 5 yıl önce

Sayın bakan sayesinde bayburt büyüdü, iş imkanları çoğaldı, nufusu arttı ve gelişmeye devam ediyor. İstikrarın sürmesi içün seçimde oylar fatih beye.

Avatar
Özbayburtlu 5 yıl önce

Bayburt lu çantada keklik dışarıdaki bayburtlular bayburtta kalanların üç katı AKP döneminde sürekli göç verdi zatialiyelerinin döneminde millet vekili bire düşmedimi kimi kandırıyorlar hayret ediyorum seçimlerde toplu açılış törenlerinin bir dizi ziyaretlerin ardı arkası gelmiyor Allah sonumuzu hayretsin iyiki hesap günü var

Avatar
Bayburt lu Salih 5 yıl önce

Sn Bakanımızın teşrifleri Bayburt açısından her zaman önemlidir,alakaları için teşekkür ediyoruz. OSB ye özel müteşebbislerin yatırımının öneminden bahis ettiler. doğrudur, zaten önemli olan konu yatırım ve üretim, fakat diğer önem arz eden konu ,Bakanımızında vakıf oldukları " T R E N " KONUSU TREN Bayburta yük ve yolcu taşımacılığı için gelmediği müddetçe Bayburt un gelişiminin başka baharlara kalacağını söyleye biliriz.
Sn Bakanım lütfen sizler genel bütçenin ilk merkezinde bulunmanız ve daha önceden sözü verilen bu yatırımı , bir an önce planlamaya almanızı bekliyoruz.
TREN YOKSA ,BAYBURT TA GELİŞİM,ÜRETİM,İSTİHDAM HAYAL
Selam ve saygılarımla

Avatar
vah çoruh 5 yıl önce

desteginizin biride sanayii yemekmi naci para babalarına peşgeş cekmekmi

Avatar
Ozan 5 yıl önce

Sayın Bakan Bakanlığı döneminde TEDAŞ Eğitim Merkezini Bayburt a getireceğini söylemişti. Hala ses yok.

Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Yatırımlar şuan ne şekilde devam ediyor sayın bakanım ? Yetişiyor mu yoksa yavaş mı ilerliyor bi bilgi verseydiniz iyi olurdu

Haber'e Git