Film gibi bir yol hikâyesi...

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrfan Atangüç 5 yıl önce

Gerçek bir yol hikayesi,makus talihini yenmeye çalışan, katkıları azımsanmayacak büyüklerime rahmet ve hayatta olan lara sağlıklı ömür diliyorum .

Avatar
Ali KILIÇ 5 yıl önce

Azim çalışma gayret çaba sosyal ekonomik ve kültürel yönü şükürki herşey bugünlerin o günlerden alacağı çooooook dersler var. Ahirete intikal etmişlere rahmet olsun. Bayburt postası bizleri haberdar ettiği içinde teşekkür ediyoruz saygilar

Avatar
sakaoğlu 5 yıl önce

bölgemizden güzel bir anı devamını bekliyoruz kimbilir neler yaşnmıştır ne güzel insanlar yaşamıştır bayburtumuz da bilip yad etmek isteriz.

Avatar
Ahmet Çağıldak 5 yıl önce

Gazetecilik budur, araştırmacılık budur, geleceğe belge bırakmak budur. Emeği geçenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyorum ve haberi yapanları içten kutluyorum.

Avatar
ahi 5 yıl önce

Murat Yıldız.Başkan Hikmet Çağlar. Kerim Karapınar, Osman Okutmuş, Recep Temur, Asaf Durulmuş
Allah razıolsun bu isimler o dönem birçok haır işinde çalışmı memlekete katkı sağlamışlar hiçbir beklenti olmadan siyasi endişe gütmeden çalışmışlar siyasetende birbirlerine yakın olmayan insanlar ama memleket için mazlum için hep bir arada imişler bugünün siyasilerinde koltuk sahiperinde o aşk samimiyet halisniyet yok maalesef

Avatar
Şükrü 5 yıl önce

Allah razı olsun emeği geçenlerden. Sıradan gibi görünen her hadisenin arkasında ne zahmetler, meşakketler olduğunu insan bu haberler vasıtasıyla bir kez daha anlıyor.

Avatar
a.mehdi öztürk 5 yıl önce

tünel çıkışı iyi değil,bir kaç tünel ile daha güzel olur,şimdiki aletler ile 1 yılda yapılabilir
bayburt ak parti yönetimine görev düşüyor.!!!,,lütfen.
*ilk temeli atanlarda *rahmetli liler c.Allahtan rahmet diler saygılar sunarız,
*anadolu yakası bayburt dernekler birliği-ist

Avatar
asim 5 yıl önce

tam bir film senaryosu herkez kendine yakışanı yapmış maşAllah birtarafta milletin prasıyla hizmet etmenin heyicanı birtaraftda milletin parasını fırsata çevirmek isteyenler

Avatar
Burak 5 yıl önce

Murat Bey, yakın tarihimiz adına faydalı bir röportaj olmuş, teşekkürler. Yol yapımı aşamasında vefat edenlerin ruhları şad olsun, emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Haber'e Git