Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Bu derneklerin Bayburt a maddi katkısı nedir? Bir açıklayan olsa da duysak

Misafir Avatar
Şafak Güngör 5 yıl önce @ALOŞ

Dernekler Bayburt'a A.Polattimur'un başkanlığı esnasında Bağcılar Bahçelievler Esenler Esenyurt Güngören İBB belediyelerinden maddi kaynaklar sağlanmıştır. Fakat Derneklerin misyonu daha çok Bayburt'a maddi katkıdan sağlamaktan ziyade bulundukları merkezlerde hemşehrilerine hizmet etmeyi amaçlamaktadırlar.

Beğenmedim! (0)
Avatar
sadettin 5 yıl önce

dernekten ziyade bir siyasi partinin kolu gibi

Avatar
Acem 5 yıl önce

Dernek bir partiye bağlı bir görüntü vererek asıl amacından uzaklaştı ve bölünmeye yol açtı bu duruma dernek yöneticilerinin siyasi hırs ve hevesleri milletvekili ve yerel yönetimler de biryere gelme istekleri yol açtı. Dernekler insanların siyasi ikbal ve hevesleri için basamak yapılacak yer değildir ayrıca dernekcilik bir kariyer sağlamaz. Siyasette iyi bir eğitim, uzmanlık, hitabet, bilgi geçerlidir. BU meziyetleri olmayan kişiler hedeflerine dernek ve vakıfları kullanarak tanırlar sonrada siyasette aday olurlar sonuçta dernek güç kaybeder ve küskünlük, kırgınlık olur dernekcilik ve hemşehricilik duygusu zarar görür.Örnek görmek isteyen Bayburt vakfının bugünkü durumuna baksın, siyasi ikbal için nasıl kullanıldığını geçmişte görmek mümkün.Dernek ve vakıf yöneticiliği yapmak bu dönem prim yapmadı en revaçta olduğu dönem 26.dönem di. Siyaseti dernek ve vakıflara sokmayalım. Siyaset yapmak isteyen partide yapsın. Saygılarımla

Haber'e Git