Milli Görüşçüler Mekke'nin Fethi'ni kutladı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehdi 5 yıl önce

mekkenin fethinden ,kısa zaman sonrada,hz.muhammed asm,sahabesi-sancaktar
*Abdülvehhab gazi.r.a.tarafından,kadim şehir Bayburt feth olundu,selat ve selam
olsun.*agd* yi tebrik ederiz.

Avatar
hikmet 5 yıl önce

Anadolu Gençlik Derneğine teşekkür ederiz.Bize bugün nasıl durmamız gerektiğini gösterdi ve öğrettiler,eleştiri yapıp ta Mekke’nin Fethi 11 ocakta şimdi neden 11 gün önce kutladılar diye eleştiriyorlar yazıklar olsun, orada bir duruş var o duruş batıla muhalefet duruşu, eleştiri yapanların duruşu da başörtülülere MİLLİ PİYANGO çekilişi yaptıran duruştur.
Bir sen varsın Anadolu Gençlik iyikide varsın..

Avatar
hakkı 5 yıl önce

Bu memlekete dansöz getirsen izdihamdan kapıdan içeri giremezsin. AGD nin gecesine bak sanki sinek avlıyorlar. Nerde bu bayburtlular. Memleketin geldiği nokta işte bu. Ağlanacak halimize gülüyoruz.

Avatar
Ağaçcı 5 yıl önce

Milli piyangoya neden bu kadar takılırız anlamam bu olay nihayetinde devlet tekelinde yapılıyor oynama kardesim sen oynamazsan zaten kendini kurtariyorsun oynayan da bırak kendini düşünsün görende dini dört dörtlük yaşadığımızı zannedecek her işimiz tam oldu bı kaldı piyangomuz degilmi...

Haber'e Git