Münir Bozkurt'un ürünleri ilgi gördü

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ArslanÖzkan 5 yıl önce

Minür benim köylümdür.Çocukluğunu çok iyi bilirim.Zeki bir öğrenciydi.Nedense öğrenciliği devam etmedi.Ama kendini yetiştirdiğini tahmin ediyorum.Başrılı olacağını tahmin ederim.

Avatar
bahri-dısburg 5 yıl önce

ajans 5 deki yorumlar ,lara acaba başarılarının devamını dileyerek sılaya selam

Avatar
Bayburtlu Necmi 5 yıl önce

Olumsuz eleştiri ile kara propaganda arasında bir fark vardır. Olumsuz eleştiriler, yapılan işi geliştirir. Kara propaganda ise ya hasetten ya da hıyanetten kaynaklanır. Münir Beyi yakınken tanıma imkanı bulanlar kendisinin memleket/ümet derdi olduğunu bilir. Adam bakanlık tebliğine uygun sporcu gıdası üretmiş. Sadece eleştirenler, aslında eleştiri altında kara propaganda yapanlar, çocuklarına içinde alkol olan sporcu içeceklerini içirmeye devam etsinler.

Avatar
mühendis-arkolok 4 yıl önce

ticarette,şeyhin,ismini,kullanmak,günahdır,gerekirse,müftü,efendiye,danış,yazık

Avatar
Abbas 7 ay önce

Hocamızdan zamanında kalp için bir reçete istemiştim,bir ürünü vardı,onu alırsam reçeteyi verecegini soylemist ve almadan reçeteyi vermemisti.rabbim en iyisini bilir.yorum sizin

Haber'e Git