STK'lardan üniversiteye tarihi teklif

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 69 5 yıl önce

Bırakın şekil bunlar önemli olan bilim ilim yapılsın ismş varsın bayburt üni olsun

Avatar
Seko69 5 yıl önce

boş işlerle uğraşmakta üstümüze yoktur. isim değişince ne olacak? zihinlerin değişmesi, gelişmesi lazım.. üniversite ne gibi çalışmalar yapar bunun için kafa yorun,Bayburt'a ne katkı verir bunu araştırın. isim değişse ne değişmese ne?

Avatar
Komiksiniz 5 yıl önce

öyle bir berbat hale gelmiş ki bu şehir, türkten, türk isminden nefret eden, şeyh denilen adamların önünde ayak taşı olan, ama aslında yalnızca paraya tapan soyu sopu belli olmayan 1915 artıklarıyla dolu bir şehir olmuş. bu teklif kabul edilmez 'ekmeleddin baberti' deseydiniz kabul görürdü veya şu duduzarın tepesine son 10 yılda uydurulan zatın adını.

Misafir Avatar
dusunur69 5 yıl önce @Komiksiniz

çok şükür biz 1915 artıkları değiliz ama belli ki bayburt sana ayna olmuş.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Bayburt 5 yıl önce

Dedekorkut ismi yıllardır şenlik adı ile kültürden sanattan evrensellikten uzak magazin ve rant şarkıcılarının ayak yolu olmuş. Bu şenliklerin seviyesi dede korkut adına yakışır şekilde vizyon sahipleri tarafından yükseltilmelidir. Bununla birlikte üniversitenin adı dede korkut Üniversitesi olmalıdır. Bayburt halkı dinine de milliyetine de bağlıdır. 1915 kalıntıları babertiyi de sevmezler.

Avatar
şekil şükül 5 yıl önce

Bence bayburt üniversitesi giden akademisyenleri durdursa daha iyi olur
önemli olan egitim isim de degisse olur ama zihniyet

Misafir Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce @şekil şükül

Gidecek olanları almayıp, bayburtlu akademisyenleri de istihdam etmeye başlarlarsa kalite artar. Yoksa buradan bir numara olmaz

Beğenmedim! (1)
Haber'e Git