AK Parti adayı Fatih Yumak'a coşkulu karşılama

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BU NE ACIMASIZ BİR PANKART 5 yıl önce

Gönül verdiğim bu partinin başkanı olmasa varya görecek gözüm yok. Fatih beye lafım yok ama okçular tepesi ne kadar ağır ne kadar bu kişilere yakışmayan bir pankart. Peygamberimiz dönemi, hadi okçular tepesindesiniz ya demezler mi peygamberiniz kim diye? yazık....

Avatar
Veli 5 yıl önce

Çok çalışanın hakkı yaban tezeği. Evet siyasetin ne kadar nankör ve acımasız olduğu görüldü.Bayburt'un çehresini değistiren adami bir çırpıda silip attılar. Dün istifa edenler bugün karşılamaya gitmişler. Hele içlerinde memur olanlara ne demeli.Mesaini terk et,adayı karşılamaya git. Bu nasıl bir ülke.Bu gidişle bizim burnunuz b.ktan kurtulmaz. Ha bir eksik var,yada göremedim.Gizli ortaklar pek meydanda görünmediler.Ne diyeyim bu manzarayı gördükten sonra gercekten diyorum.Bu insanlar ne kadar iki yüzlü oldular.Allah bizleri (İYİ) ede.Gidişat hiç iyi değil.

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Başa T harfi konsaydı Tokçular tepesi olurdu

Avatar
bayburt 5 yıl önce

okçular tepesindeyiz.bilin ki ganimete koşacağız.

Avatar
ÇORUH'UN KANAL KATLİAMINA DUR DİYEN BİR VATANDAŞ 5 yıl önce

Fatih Yumak'ın belediye başkanlığına aday olmasını sindiremeyip partiden istifa eden ve sövdüğü adamın ayağına giden şahsın siyaset yaptığı bir memlekette yaşıyoruz ya ölek daha iyi...

Avatar
osman 5 yıl önce

okçular tepesinde ne dağıtılıyor biz de gidek

Misafir Avatar
f. 5 yıl önce @osman

napolyon ne diyor,nakit,???

Beğenmedim! (0)
Avatar
kurmay 5 yıl önce

Okçular tepesindekilerin çoğu ganimet düşkünlüğü yüzünden Uhud savaşı kaybedildi. Hz. Hamza şehid edildi. Tepedekiler hepinizi ahiret için yazıyoruz. hesaplaşma kolay olmayacak.Davamız ayaklarına malı götürün bakalım.

Avatar
Ganimete gidiş ne zaman 5 yıl önce

okçular tepesinde berabersiniz ya... ganimete saldırı ne zaman?

Avatar
M.T.K 5 yıl önce

Okçular Tepesini sanırım AKP'liler bilmiyor. Okçular Tepesinde sözünde durmayanların yüzünden savaş kaybedildi.

Avatar
kemal 5 yıl önce

siyaset işi pis iş

Avatar
serdar 5 yıl önce

Fatih bey öncelikle hayırlı olsun adaylığınız. Umarım siz yada bir başka partiliniz samimi duygularla soruma cevap verir.
"Başarımız dünya mazlumlarını ilgilendirmektedir" diyorsunuz.
Katar ve Suudi Arabistan Yemende taş üstünde taş bırakmıyorlar. Hükumetinizin başkanı Katardan hibe uçak alıyor ve bu gün itibariyle sarmaş dolaş dört yeni anlaşma yapıyorlar. Sürmene'de 200 yıl sonra yangın çıkıyor(!) ve Katar şeyhi oralardan nemalandırılıyor.
Sorum şu Sizin için yemende açlıktan ve üzerine yağan bombalardan hayatını kaybeden çocuklar mazlum değil midir?
Mazlumluk sizin iktidar keyfinize göre mi değişir?

Avatar
serdar 5 yıl önce

Fatih bey ve destekleyen arkadaşlardan birisi cevap verirse sevinirim.
Seçilmeniz durumunda Çoruh nehri kıyılarındaki çarpık yapılaşmaya çözüm getirecek misiniz?B
Bu doğrultuda bir düşünceniz varsa, Nevzat Karaoğlu Caddesindeki (Bent köprüsüne giderken ) bulunan kendi binanızda ki kaçak katları yıkacak mısınız?
Kuzu kurda mı emanet edilecek?
Başka sorum yok.

Avatar
hikmet 5 yıl önce

BENİ AKP'NİN GÜNAHLARINA ORTAK ETMEYİN. PRF.DR. NECMETTİN ERBAKAN
ERBAKAN HOCAMIZIN DAVASI MİLLİ GÖRÜŞTÜR SAYIN BAŞKAN ADAYI HOCAMIZIN ADINI KULLANMAYIN LÜTFEN.AMA SİZİN DAVA ANLAYIŞINIZ HEDEFE GİDEN HER YOL MÜBAHTIR, ANLAYIŞI OLDUĞU İÇİN HERKESİN VE HER KESİMİN OYLARINI ALABİLMEK İÇİN HER YOLU DENERSİNİZ YAZIK ÇOK YAZIK.

Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam 5 yıl önce

Eski Şahapçılara, Kobalı yedirmeyiz akımının temsilcilerine Yumakyanizm'in hayırlı olmasını diliyorum.Krallarınız hep öldü yeni kralınıza uzun ömürler diliyorum.

Avatar
Şafak Güngör 5 yıl önce

Hey gurban olduğum Allahım bayburt ne günlere kaldı. Belediye başkan adayını bile bayram gibi karşılar hale geldi. Abartmada sınır tanımıyoruz.

Avatar
Hasan 5 yıl önce

Bu milleti kale ve çoruh edebiyatı ile kandıralar çoruhun içine ettiler kalecide kölelikten çıkardılar.Beyler millet aç aç bırakın artık bu ağızları kimse çantada keklik değil ankarada çevirdiğiniz dümenin artık Bayburtlu Farkında Artık uyan Babayburtlum Artık adaylarını sen belirle benim OYUM üzerinden senin oyun üzerinden çevrilen entrikalara artık dur deyin.

Avatar
Misafir 5 yıl önce

Mete Memiş neden katılmamış oda böyle piyangodan çıkmıştı...

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Ses yok sadece yeni rekor yazın demek le kalınıyor. İş aş ise başka bahara.

Avatar
Selami 5 yıl önce

Gördünmü adam budur. Adam dediğin reisin emrinde olur. Adam dediğin onu gösterdiği hedefe yürür. Kendisini unutur, kendisini liderde fani kılar. Yani işin özeti emirin olduğu yerde demir kesilir. Sen, ben yok, hatta biz de yokuz. Biz kısık sesleriz, biz gölgeleriz. Reis var Allahına gurban.

Avatar
Emre ekol 5 yıl önce

Gereksiz bi yalakalık biçimi fatih yumak özünde adamdır.ama daha seçilnemiş başkan ADAYIna böyle bi karşılamayı yersiz buluyorum.TAŞ YERİNDE AĞIRDIR

Avatar
mahmut 5 yıl önce

mete başkan gel mhp ye

Avatar
Kadir aksacli 5 yıl önce

Yorumsuz

Avatar
Emre ekol 5 yıl önce

Sayın M.T.K Hakan Kobal'a (kendinize) sorarmısınız istifa ederken partiden önünde duran olmuş mu istifa etmemesi için.???

Misafir Avatar
M.T.K 5 yıl önce @Emre ekol

İyi de Hakan Kobal istifa etmedi ki.. kızgınlık anında söylemiş olduğu bir sözdü. öyle olmasa Fatih YUMAK'ı karşılamaya gitmezdi.

Beğenmedim! (3)
Avatar
Gurbetçi 5 yıl önce

Neden Mete Memiş beyle devam etmiyor AKP ak partili deilmi ? AKP ye göre bu değişimle kötü not almış Sayın Mete Memiş demekki başarısız her yeni belediye seçimlerinde aday değişiyorsa başarısız demektir AKP li belediyeler neden Bayburt ahalisi hala bu başarısız insanların peşinde anlamak mümkün deil

Avatar
Süleyman bey 5 yıl önce

Mete Memiş Allah büyüktür hakkını yiyenler inşAllah çok pişman olacak. Allah var gam yok.

Avatar
Çiftçi 5 yıl önce

Bayburt azıcık hizmet görmüş bir tane başkan görmüştü ama kadir kıymet bilen malesef yok. Mete Memiş bize hakkını Helal edermisiniz.

Avatar
.... 5 yıl önce

Kuru kalabalık hersey seçimde belli olacak

Avatar
Ünsal sezgin 5 yıl önce

Yerli ve milli

Avatar
bahri 5 yıl önce

ankara c.hur ittifakı,sn hükmü bey,inşAllah mazbatayı alır,

Haber'e Git