Naim Sanduk, 'Bayburt Görüntü Arşivi' hazırlığında

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NAİM SANDUK 6 yıl önce

ÇOK DEĞERLI BAYBURT POSTASI MÜDÜRÜ VE GAZETENIN SAHİBİ MURAT BEYE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM. BAYBURT'U TÜRKİYE VE YABANCI DEVLETLERDEKİ BAYBURTLULARA TANITAN BEĞENIYLE OKUNAN BAYBURT POSTASI GAZETESİ ÇOK MÜKEMMEL ALLAH MURAT BEYDEN RAZI OLSUN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLER SEVGİ VE SAYGILAR SUNARIM..

Avatar
Hacı Ali kılıç 6 yıl önce

Baybur potasına teşekkürlerimi sunuyorum. Kaybolmuş bir değeri görüp gündeme taşıdığı için. Naim abimiz ede bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Kendisine sizin aracılığıyla sağlıklı bir yaşam dilerim.

Avatar
Seko69 6 yıl önce

sosyal medya da bazı görüntüler yayınlanmıştı. insan duysal olarak etkileniyor. menfaatçi kesim olmasa bizde o görüntülerden tekrar faydalansak.. Hatta medya olarak bayburt gazetciler cemiyetinin sponsor bulup bu arşivi tekrar Bayburtlulara kazandırması (farklı mecralarda yayınlaması vb.) çok iyi olur. Naim abiye teşekkür ederim.

Avatar
MURAT HOSO 6 yıl önce

Naim abiye saygı ve selamlar sağlık ve başarılar diliyorum.

Avatar
ahmet karslıoğlu 6 yıl önce

Naim beyin arşivlerindeki fotoğraflardan bende yararlandım.Temin ettiklerim, ilerde yapacağım çalışmalarda da kullanılacak türdendir. Kendisine şimdiden teşekkür ederim.emeği, memleket sevgisinden kaynaklanıyor. Şahitlerden biriside benim.

Avatar
Nail SANDUK 6 yıl önce

Teşekkürler Murat bey. Abim yıllardır Bayburt için severek yaptığı küitürel faaliyetlerin bilinmediğini dile getirirdi, demek ki biliniyormuş ve bundan çok memnun. Sağolun, sizlerinde Bayburt için yaptığınız güzel faaliyetleri biliyoruz. Abime ve size hayırlı uzun ömürler dilerim Rabbimden.

Haber'e Git