Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri 24 Yaşında

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çelik 6 yıl önce

Sayın Valim Ali Haydar Öner Unutmayacağız. Bu gurur size ait.

Avatar
Bayburt lu Salih 6 yıl önce

Bilge insan ne güzel söylemiş
"Geçmişini bilmeyen bir Millet yıkılmaya mahkumdur"
Geçmişi bilmek onu anlamak,yaşamak ve yaşatmaktan geçer, her alanda olduğu gibi sanatsal alanda da böyle, bu gün adeta Türk halk müziği ve sanat müziği nerede ise tedavülden kalkacak hale geldi,niye ne olduğu ve ne anlattığı belli olmayan söz ve müzikler gençlere adeta medyanın dayatması ile sunulduğu Türk sanat ve halk müziği bitirilmeye çalışılıyor.
Evet Dedem Korkut a sahip çıkmak önemli, yani Türkülerimize, Şarkılarımıza sahip çıkalım ve bu v.b farklı organizasyonlarda ne düğü belirsiz içimize bir ayrık otu gibi yerleşen müzikleri , bu organizasyonlara davet edip insanları eğlendireceğiz düşüncesine girmemeliyiz,gençlere her satırında yazan sözün bir mana,bir ders,bir duygu v.b yüklemesi gerektiğini, anlatmak ve öğretmek lazım;
Bakın öyle bir hal almış ki , bu gün istiklal marşımızın on kıtasını

Avatar
Şevki Konca 6 yıl önce

Rahmetli kayınpederimden Allah razı olsun.

Haber'e Git