Yumak'tan 'rekor oy' teşekkürü

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 6 yıl önce

Sayın Yumak, değerlendirme yaparken parti oylarını baz alınız. Çok net Ak Parti teşkilatı seçimde başarısız olmuştur. 2 vekil olsaydı birisini Mhp alacaktı. Size tavsiyem Bayburtlunun canını bile vereceği Recep Tayyip Erdoğan sevgisini kendinize tahvil etmeyin. Yerel seçimlere iyi çalışın. Halkın istediği bir aday gösterin yoksa Belediye gidecek. Bir de Bakanlarla poz vermek güzel elbette ama vatandaşın gönlüne dokunan işlere daha önem verin.

Avatar
Salih 6 yıl önce

Tabiiki reisin arkasındayız, yanındayız, yakınındayız. Lakin Bayburt sahapsız memleket.onun yanında, arkasında, yakınında kimse yok. Bizim ki platonik aşk. Karşılık görmesek de seveceğiz. Tarih kitaplarına da böyle geçeceğiz.

Avatar
sefil 6 yıl önce

Bayburt güzel şehrim yine yaptın yapacağını bu oy oranı sayın erdoğana verildi milletvekilliğinde fark birilerine uyarıdır bundan sonra sakın bu oylar size verildi sanmayın sayın cumhurbaşkanımıza sizin bir etkinliğiniz yok çünkü tepki var bunu anlayın bayburt a hizmet edin işsizliğe kesin çözüm getirin işkurla olmaz yoksa göçü önleyemezsiniz 10 yıl sonra vilayetlikte elden gider bu oy çırpınışın feryadın vatana sahip çıkmanın bayburt a sahip çıkmanın yöneticilere ise uyarıdır

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Kriz miriz bize vız gelir. Dolar 4.7 TL olmuş ne yazar. Yola devam.

Avatar
Üzeyir KARAARSLAN 6 yıl önce

reis için canımızı seve seve veririz o başka inşAllah reis bayburtta el atarda Bayburt düzelir adamcılığı kaldırır ortadan

Haber'e Git