Ağbal: "16 yıldır bütçenin başındayım, danışmanlık bütçesi diye bir şey yok!"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Essah Bayburtlu 6 yıl önce

Acaba sayin bakan donemlerinde artan cari aciktan, ithalattan, kamu ozel toplam borcundan, eriyip biten TL den, iktidarlari surecinde ne kadar faiz odediklerinden, yurtdisi fonlardan ne kadar faiz oraninda borclandiklarindan, enflasyondan ve issizlikten neden bahsetmiyor? Yapilan koprulerin ve yollarin ihale sureclerinden ve yuklenici firmalara odenen toplam bedelden nicin bahsetmiyor? Eger bu kopruleri devlet yap islet devretle degil de kendi yapsaydi maliyeti sirketlere odenecek nihai bedelden az mi olacakti niye soylemiyor? Nicin gecis garantisi vererek bu kopruleri adeta Deli Dumrul koprusu pozisyonuna soktular? Bilmek hakkimiz degil mi? Sorgulayalim gardaslarim..

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Sayın Bakanım Allah Rızası İçin Birde Geldiğinizde Mahaleleride Dolaşıp Ne durumda Olduklarını görürseniz seviniriz Mahalleler İçler Acısı Bayburt Sadece Cumhuriyet Caddesi Değildir.Resim Çektirmeklede Bu İşler Olmuyor Başkanın İşi Sadece Resim Çektirip Poz Vermek En Son Ne Zaman Mahalleri Dolaşmış Acaba

Avatar
Essah Bayburtlu 6 yıl önce

Sayin bakan otv ve mtv hakkinda basina muhtelif zamanlarda birbirinin aksine keskin beyanlar verdiginiz kamuoyunca malumdur. Bir adimi mesru gostermek icin "devletin bekasi, mali disiplin" deyip daha sonra aksi yonde islem yapmayi sorumlu siyasetin neresinde goruyorsunuz? Vergi odevi bilincine sahip bir vatandas olarak soruyorum sizce vergiler adil ve dengeli mi? Maliye politikasina bilimsel gercekler mi yon veriyor yoksa populizm mi? Baskalarina butce emanet edilmez ithamini rahatca yonelttiginize gore su an sizde olan bu emaneti anayasa, yasalar ve vicdana uygun muhafaza ettiginizi ve devletin mumunu gozeten Hz Omer gibi titizlendiginizi dusunuyormusunuz? Degerli hemsehrilerim unutmayalim butce sizin butce bizim butce hepimizin, kimse bizim efendimiz degil, hicbir sey de lutuf degil. Site yonetimine ve herkese saygilar.

Avatar
mahlast_mahluta 6 yıl önce

evet onlara edilmezde size emanet ettiler ve sonucları ortadadır hala utanmadan konuşuyosanız biz bir şey demiyoruz artık sayın bakan!!!!!

Avatar
Bayburtlu gada 6 yıl önce

Fabrika, sanayi, iş... Hangisine çözüm üretildi yıllarca destek veren bir vatandaş olarak ifade ediyorum şu Bayburt'ta insanı kaçırmak için ne varsa her şey yapılıyor vesselam... Allah buradaki garibanların yardımcısı olsun her daim inşAllah

Avatar
Essah Bayburtlu 6 yıl önce

Sayin bakan acaba %40 mtv nin zorunlu oldugunu bir kac kez soyleyip daha sonra % 25 e dusurulmesini nasil aciklarsiniz, yine "akaryakittaki otv den 50 kurusluk indirim 16 milyar vergiden vazgecmektir ve yapilamaz" beyanlarinizdan sonra otv nin dusurulmesi hakkindaki gorusunuz nedir?

Avatar
eski sanayi sakini 6 yıl önce

Sayın bakan gençosman mahallesinde yapmaya çalıştığınız kentsel dönüşümden ne kadar halkın yanında olduğunuzu gördük elbette karşılığını alacaksınız şüpheniz olmasın

Avatar
Ali 6 yıl önce

yalan dolan hepsi bakanlığın döneminde Türkyenin borcunu ne kadar azalttın anlatsana borçla herkes yapar ondan sonra bas vergiyi

Avatar
Bayburt vatanım 6 yıl önce

Sayın bakan bey bu şehrin insanına sahip çıkmalısınız içerde bir sürü haksızlığa uğrayan Bayburtlu var (özellikle kamu kurumlarında başta Üni.). Neden göç olduğunu anlamak hiç de zor değil.

Haber'e Git