Adnan Bayram 5. kez başkan

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Salih 6 yıl önce

Başkan beyi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
Sn Başkan dan Bayburt adına beklentim, Erzincan Trabzon arası TREN yolu ihalesi Mayıs ayı içerisinde yapılacak, bir komite oluşturarak TREN yolunun Bayburt tan geçmesinin sağlanması yolunda çalışma yapmalarını temenni ediyorum.
Eğer böyle bir çalışmaları varsa da bizler bilmiyoruz.TREN yolunun gelmesi ile beraber üretim de tesisleşmenin artacağı, ister istemez istihdamın oluşacağı bir gerçektir.
Şimdi den duyarlılığınıza teşekkür ediyorum.

Avatar
Ali 6 yıl önce

Bayburtun gururu başkan ve yönetimini tebrik ediyoruz. bu arada bakana ve miiletvekiline teklif edemediklerini dernekten istiyorlar daha neye yüzde 80 oy verip mm seciyorsun

Avatar
Bayburtlu Salih 6 yıl önce

Sn Ali bey, sanıyorum ki siz de benim gibi, Bayburt dışında yaşıyorsunuz ki, benim gibi meramınızı ekranlardan ifade ediyorsunuz. Ben söylenmesi gereken konular ile ilgili bu ekranlardan uygun lisan ile söylemeye çalışıyorum.
Sizler benim gibi Bayburt dışında bulunduğunuz için, bu ekranlardan her halde meramınızı ifade ediyorsunuz;
Eğer Bayburt ta yaşıyor iseniz uygun hitap ile, uygun platformda ifade ediyor musunuz bilmiyorum.
Yine de eleştiri olacak,insanlar bir birini incitme dikçe doğaldır.
Teşekkürler saygılarımla

Haber'e Git