İstanbul’dan 17 Bayburtlu aday adayı var

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kızılelma 6 yıl önce

Bayburtun bütün canlılığını AKP öldürdü hala göremiyorsunuz. Sizi onlara her durumda oy verecek kulları olarak görüyorlar. Köyler boşaldı ekonomi öldü. 16 yıldır size hangi istihdam alanı sağladılar. Uyanın artık.

Misafir Avatar
Şafak güngör 6 yıl önce @Kızılelma

Haksızlık etme seçim zamanı işkurdan istihdam ediliyor.

Beğenmedim! (0)
Avatar
BAYBURT 6 yıl önce

BAYBURTUN VEKİL SAYISI DÜŞMÜŞ ACABA BU DURUM DİKKATİNİZİ NEDEN ÇEKMİYOR

Avatar
Acem 6 yıl önce

Mv bilği, uzmanlık, yetenek, birikim isteyen bir görevdir. Meslek yada kazanç kapısı değildir. Üstün meziyetler ister, ileri görüşlülük, analiz yeteneği, proje adamlığı bunların yanında hukuk, ekonomi, dışpolitika, kamu yönetimi alanında bilği şart,

Avatar
Safak Güngör 6 yıl önce

Çok güldüm....

Avatar
AYIP 6 yıl önce

Taraflı olduğunuz her halinizden belli. Sn. Bayburt postasi arkadaşlarım. 15 ı, ak parti, 2 si MHP diyorsunuz. Başka parti yokmu.

Avatar
oZAN 6 yıl önce

Bayburt un Vekil sayısı düştü ama İstanbul dan Bayburt lu 17 Vekili olacak. Soru şu: Eğer seçilir iseler bakalım Bayburt için vaatleri ne olacak. Bana göre derler ki Bayburt u Doğunun Parisi yapacağız. Artık bende sizin vekilinizim.
Bakacağız göreceğiz.

Haber'e Git