STK'lar 12. kez toplandı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 6 yıl önce

V Kimsenin dertlendiği yok herkes reklam derdinde ... Ortada hiç bir icraat yok hiç biri gücü karşısına alamaz.

Avatar
bayburt 6 yıl önce

Bayburt la dertlenen stk ları gördükçe çok mutlu oluyoruz , toplantınızın sonuçlarını bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz başarılar...diğer stk ların sesi niye çıkmıyor.

Avatar
Bayburt lu Salih 6 yıl önce

Kayra Vinç firma temsilcileri,yatırım teşvikleri konusunda, Vali Pehlivanı ziyaret ettiler
Sn Valimizde Hükumetimizin sağladığı teşviklerden de yararlanarak inşAllah yatırımınızı gerçekleştirdiğinizde kendi ekonominize ve istihdama katkı sağlayacağınız kişilere,ülkemizin ekonomisine katkı sağlamış olacaksınız demiş; Teşvik için müracaat eden firma,sürecin olumlu sonuçlanması halinde, başta dış cephe ve yük asansörleri imalatı olmak üzere hareketli iskele platformları ve paraşüt fren imalatı gibi çeşitli üretim alanlarını kapsayan tesisler kurmayı planlıyor. Projenin hayata geçmesi halinde en az 30 kişilik ilave istihdam öngörülüyor. KAYRA firma yetkililerine,samimi yatırımları için teşekkür ediyor,bu ve benzeri yatırımların artması için yerel yöneticilere İktidar ın İL yönetimine,Bayburt Federasyon ve derneklerine proje ve yatırımlar konusunda aktif olup "TREN in" gelmesini,tünellerin biterek üretim ve ihracatın sahilde limana ulaşıp, Bayburt ta gelişimini sağlamalılar

Haber'e Git