Fen Lisesi'nin 'Divan Ligi' projesi üçüncü oldu

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt lu 6 yıl önce

Gençleri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.Bu gibi gençlerimizin yetişmesi önemli
RİZE-TRABZON ARASI DEMİRYOLU POLEMİĞİİ TEKRAR ALEVLENDİ

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu,
Karadeniz TVde bölgeye düşünülen tren yoluyla alakalı sözler söyledi. Bölgede yapılması planlanan demiryolunun Samsun-Sarp Demiryolu olması gerektiğini kaydederek, bölgedeki 6 ilin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarının da isteğinin bu şekilde olduğunu söyledi. Bu sözlerine anında tepki Trabzon Demiryolu Platform Sözcülerinden geldi. Mustafa Yalalı ve Şaban Bülbül, hemen bir araya geldiler. Şu anda üzerlerinde çalışıyorlar. Demiryoluyla ilgili açıklama yapacaklar. Yani onların bölgeye en uygun gördükleri proje Erzincan Trabzon demiryolu projesi.
Mustafa Yaylalı, Erzincan üzerinden geçiyoruz biz. O hat şuanda tamam. Erzincana bağlanıp dünyaya bağlanacağız. Derdimiz bu. Erzincan Demiryolu bütün aksları birbirine bağlıyor.” diyor.
Haber61 sitesinden takip edilebilir.

Haber'e Git