Bayburt Gazeteciler Cemiyeti yeni mekânında

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
berk aktürk 6 yıl önce

Gazeteci adlı sahte rumuz kullanan kişi gerçekten okumadan anlamadan yorum yapıyor. işi olmayanın işi budur ancak, ilk önce bu kişiye soracağım soru senin evine geleni sen nerede misafir edersin, baş köşede mi yoksa kapı eşiğinde mi. bu haberi eğer okusaydı o şahıs bur da Bayburt Gazeteciler Cemiyetinin yeni binasının açılışı onlarda açılışa katılan davetliler. yani burda gazeteciler günü değil amaç yeni binanın açılışı ile ilgili haber onun için orada misafirleri görmen gazetecileri görmemen kadar doğal bir şey yok. bu nu bir anlasa sorun kalmaz dı. ancak burda site yöneticisini de eleştiriyorum. böyle her kafasına göre karşı tarafı haksız olarak eleştiren şahısların yorumlarını koymanız doğru değil. bunu bir süzgeçten geçirmeniz gerekiyor.

Avatar
Şüpheli 6 yıl önce

Bu resimde görevden alınan şahsın hangi sıfatla orada uturdulduğunu anlamakta zorluk çekiyoruz.Sayın valim bu tür yufkalara gelmeyi iz.

Avatar
Gazeteci 6 yıl önce

Gazeteciler gününde gazetecilerden başka herkes orada hele birisi varki onun ne işi var orada anlayamadım.

Haber'e Git