AK Parti Bayburt İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 6 yıl önce

SAYIN VEKİLİMİZİN ELEŞTİRİLERİ ÇOK DOĞRU. AMA İCRAATA GELİNCE EĞER MÜTEAHHİT DE PARTİDEN BİRİ İSE YAPTIĞI İŞ BAŞTAN AŞAĞI YANLIŞ OLSA DA KİMSENİN GIKI ÇIKMIYOR. NİYE BİR DAHA Kİ SEÇİME OY VERMEZ KORKUSU VAR. KARDEŞİM BİR OY İÇİN DEVLETİN PARALARI ÇAR ÇUR EDİLEMEZ. BANA OY VERECEK DİYE HER ZAMAN YANLIŞ YAPMAK ZORUNDA DEĞİLDİR. İŞTE ÇÜRÜMÜŞLÜK BURDAN BAŞLIYOR. SÖYLEDİM SÖYLEYECEĞİM. EĞER BİZLER KENDİ MALIMIZI KORUDUĞUMUZ GİBİ DEVLETİN MALINI VE PARASINI KORUMAZ İSEK, KENDİMİZE YAPTIĞIMIZ BİR İŞİ DEVLETİMİZE YAPMAZ İSEK BİZDEN HAİN KİMSE OLAMAZ. ÇÜNKÜ DEVLETİN MALINDA TÜYÜ BİTMEMİŞİN DE HAKKI VARDIR. YANLIŞ YAPIYORSA PARTİLİMİZ DİYE GÖZ YUMMAMALIYIZ.

Avatar
Hasan 6 yıl önce

Sayın vekilin eleştirilerini biraz garip
.. liyakatsız insanları önemli koltuklara oturtuyorlar sonra dönüp onları eleştiriyorlar.. acınacak bir haldeler.. sırf kendine emir eri olsun diye atama yap... boş verin .. neyse..

Avatar
senden bilirim 6 yıl önce

arkadaş şu çoruha yapılan zulmü durdurun bumemleketin tek akıllısı sizmisiniz halkı kaale almayan kaale alınmaz

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Şahap bey ağzınıza sağlık yüzme havuzunun orada her geçtiğinde yapana buna, göz yumana bunu böyle teslim alana okuyorum bu milletin parasını kim kime peşkeş çekiyorsa lime lime vücudunda yara döksün sayın vekil birde şehitliği unutmuşsun uzun onunda ben hatırlatmış olayım sayın vali umarım gereğini yapar gerekli soruşturmaları açar.

Avatar
Hayri 6 yıl önce

Vekil bey sizi takdir etmemek elde değil kalite bu olsa gerek kendi partin dahi olsa yanlışı eleştirebilmek doğru için mücadele etmek sizi halkın gözünde kahraman yapmaya devam etmektedir .

Avatar
Hakan 6 yıl önce

Sayın vekilim çok doğru bir konuya değindiz.Malesef bizim memleketimiz de kontronür ziraat mühendisi olur sa vede bu şahısları o makamlara getiren siyasiler bunlara her zaman yanlışta yapsalar destekler iseler olacağı bu.

Avatar
Esnaf 6 yıl önce

Sayın vekil ben bu güne kadar Ak Parti'ye hiç oy vermedim ancak sizin bu söylemlerinin beni Ak Parti'ye ısındırıyor eskilerle bakana rağmen yaptığınız mücadeleden zaferle çıkmış olmanız ne kadar zeki ve memleket sevdalısı olduğunuzun tesçilliyor ,aman banane deyip yapılan haksızlıkları bantları görmezden gelebilirsiniz ama siz kolayı değil doğruyu seçip bakana rağmen muvaffak oldunuz tebrikler oyum önümüzdeki seçimlerde sizin .

Avatar
Gençosman 6 yıl önce

Sayın vekilim şu Bayburt üniversitesine de bir el atın. Bayburtlu akademisyenlerin hakkı yeniyor bu nasıl bir hizmet. Bunların yüzünden memleketten göçtük... Bunların yüzünden böyle devam ederse ailemden tek bir destek yok. Biz seçiyoruz biz zulüm görüyoruz! Anlayamadık ... Saygılar

Avatar
GARİP BAYBURT 6 yıl önce

KEŞKE BAYBURTTA HERKES SAYIN VEKİL KADAR ÖZELEŞTİRİ YAPABİLSE DİĞERLERİ SADECE ŞUNU YAPTIK BUNU YAPTIK DİYE KÖY KÖY GEZİYORLAR ASLINDA KENDİLERİNİ ELE DE VERİYORLAR BAYBURT YIL 2018 HALA BU VAZİYETTE İSE SÖYLENECEK ÇOK FAZLA ŞEY VAR DEMEKTİR BU ARADA HIZLI TREN NE OLDU DUYAN GÖREN BİLEN VAR MI ACABA

Haber'e Git