Tarihi Bayburt Evleri Çalıştayı başladı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSMAİL 6 yıl önce

Tarihi evleri düşünen büyüklerimiz bayburttaki göç edecek insanları nasıl vaz geçirebiliriz ve göç eden bayburtlulara ne imkanlar sunalımki sılaya geri dönsünler diye kadim şehrimiz insana önem verilirse emin olunki daha güzel günler görecektir fikir alış verişi yapılmalı nufus sayımında istanbul sokaklarına düşmekten daha iyi olur

Avatar
Bayburdi 6 yıl önce

Öncelikle bu çalışmayı düşünen, planlayan ve bu gaye ile insanları bir araya getiren herkesten Allah razı olsun. Bayburt'un bir evladı olarak çok ümitlendim ve sevindim. Anadoluda Her şehrin kendi kültürünü anlatan karakteristik yapıları vardır. Aslında bu yapılar onca kıyıma rağmen hala etrafımızda ayakta kalmaya çalışıyorlar, Bayburt'ta en önemlilerinden biri olan eski tekel binası 21 odalı muhteşem bir Bayburt köşküdür ve ne acıdır ki orada atıl vaziyette. Acınası bir durum ki her gördüğümde içim cız eder. Dedim ya ümitlendim sonuna kadar gidilmesi ve bu eserlerin ayağa kaldırılmasının yanında şehirdeki ticaret odası polis evi ve BELEDİYE binası gibi ucube binaların yıkılıp yerine Bayburt taşı kullanılarak kentin kültürüne uygun binalar yapılması gerekir. Saygılar.

Haber'e Git