Yıldırımtepe'den 'çiftçi borçları' ve 'ithal et' açıklaması

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 6 yıl önce

Sayin çiftçiler başkanı borcu olmayan namuslu çiftçiye ne yardım yapılacak. Bu erteleme her yıl alışkanlık yatirdiginiz aynı kişilerin borcu siliniyor. . ithal et geldi sizin yaranizami bastılar birakinda millet ucuz et yesin .Zaten oda olarak çiftçilere hiç bir yarariniz yok aidat alıp kendiniz aylık 5 bin Tl alıyorsunuz altında son model toyota hep kendinize çalışıyorsunuz.

Avatar
Ali Alp 6 yıl önce

Bence yine de bayburtta yapılabilecek yegane iş hayvancılıktır. Ama şuda var kimse uğraşmak istemiyor. Kokmak istemiyor. Devletin hayvancılığa hibe ve destek vermesine gerek yok. Girdileri düşürsün yeter. Yani besi yemi gübre ve mazotu ucuz versin çiftçiye yeter. Diğer bir hususta şu bizim hemşehrilerimiz otu samanı ucuz ucuz satıp yan gelip yatmanın peşinde. Halbuki o sattığı ot ve samanla hayvan baksa daha karlı olmaz mı. Bu sene ot saman para etti. Ya diğer yıllar. Ağlamanın yakınmanın anlamı yok bence.

Avatar
max 6 yıl önce

Yüzme havuzu açılmış şunu da bi haber yapsanız iyiydi

Avatar
vatandaş 6 yıl önce

Sayın ali bey siyaset size işkur dan yattığınız yerde 1500 tl. verse siz veya sizin eşiniz çocuğunuz hayvan bakarmı veya yüzde kaç kişi bakar.. demek istiyorum ki büyüklerimiz daha kolay üretmeden para kazandırır , o tarafa teşvik eder ise el de kalan 3 -5 kişide bu mesleği komple bırakacak..

Haber'e Git