DSİ'den Bayburt yatırımları açıklaması

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 7 yıl önce

Bayburt ta ÇORUH üzerinde bir göl yapılmalıdır. Şu andaki sanayi de bulunan yer tamamen göl haline getirilmelidir. Bayburt un gelişmesi ve turizm pastasından nasibini almalıdır. Trabzondaki Uzungöl gibi bir göl alanı oluşturulabilir. Hatta bunun yanlarında turizm evleri yapılabilir. Bayburt un gelişmesi ileriki yıllarda sanayi ile olmayacağı kesindir. Hem pazara hem hammadeye uzaktır. nakliye masrafı ve kalifye eleman temini zordur. Bacasız sanayi buraya gelmelidir. O da TURİZM dir. Turistin de gelmesi için cazibe merkezi olmalıdır. onun için içinden akan ÇORUH nehri değerlendirilmelidir. O da göl yapılması ile olur.

Avatar
ÇORUH BETONLAŞMASIN 7 yıl önce

RİZENİN BİR İLÇESİNE YAPILAN KADAR BAYBURTA YAPILMIŞ AMA SADECE BAYBURT İÇİN ŞU KADAR HİZMET ETTİK DENİLİYOR NEDEN SADECE BAYBURTLUYA BİZ SİZE HİZMET EDİYORUZ DİYORLAR BİR DÜŞÜNÜN NEDEN DİĞER İLLER İÇİN ŞU KADAR HİZMET ETTİK DEMİYORLAR BİZLERİ SANKİ BAYBURTA HİZMET ETMİŞLERCESİNE BİZİM AKLIMIZI KARIŞTIRIYORLAR AYNI MANTIKLA DEVAM ETSİN İSTİYORLAR AMA BAYBURT UYANIYOR ALLAHIN İZNİYLE

Haber'e Git