Nisanur Ayaz, 'Karanlıkla Gelen Sen'le edebiyat dünyasında

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
B. Köklüce 7 yıl önce

Gönül isterdi ki; bugüne dek yöremizden bir Cemil Meriç, bir Cengiz Aytmatov ya da bir Amin Maalouf çıksın. Mehmet Akif'in "Ağlarım, ağlatamam; hissederim, söyleyemem; Dili yok kalbimin, ondan ne kadar bîzârım!" dizelerinde serzenişi misali bir yüzyılda koca bir nesil hisleri, yaşadıkları, ızdırapları, çileleri, sevinçleri beraberinde alıp götürdüler. Her biri ayrı bir renk ayrı bir karakter olan bu nesil yerine globalleşen dünyada aynı havayı soluyup aynı kaynaklardan beslenen tek tip bir insan modeli geldi. Her yörenin bir hüzünlü hikayesi oldu ama bu yörenin eski çilekeş insanının olamadı. Çünkü; dilden dile anlatılanlar dışında geriye anılardan yaşananlardan pek te birşey kalmadı. Toplumsal hafızamız diyebileceğimiz kitaplarımız olamadı çünkü. Genç kızımızı bu eserinden dolayı tebrik ediyorum. Bir ümit parıltısı... Yok denecek kadar az okuyan gençlerimizde heyacan uyandırması dileğiyle.

Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

KARDEŞİM SANA HELAL OLSUN BU YAŞINDA BU AZİM İNŞALLAH BİRİLERİNE ÖRNEK OLURSUN DA ONLAR DA O YAŞLARDAKİ ADAMLAR DA ŞU BAYBURTU BİRAZ GÜZELLEŞTİRELİM DİYE DÜŞÜNÜRLER AYRICA ÇOK YETENEKLİ OLDUĞUNU DA DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH BAYBURTLA İLGİLİ DE BİR KİTAP YAZARSIN YOLUN AÇIK OLSUN GENÇLERE ÖRNEK OLURSUN GELEN GENÇLİĞİN TAKİP ETTİĞİ BİR YAZAR OLURSUN SENİ DE ÖNDE GELEN BİR YAZAR OLARAK TELEVİZYONLARDA GAZETELERDE GÖRÜRÜZ HELAL OLSUN SANA TEKRARDAN

Avatar
Bayburt lu Salih 7 yıl önce

Öğrencimizin başarılarının devamını temenni ediyor, tebrik ediyorum.
Yalnız bu haberin ulusal kanallarda tanıtımının, en azından TRT de tanıtılması lazım idi, bununla ilgilide yerel yöneticilerin gayret göstermesi ve farklı zamanlarda farklı illerde açılan kitap fuarlarında yayın evinin de desteği ile olsun Edebiyat alanında faal olan hemşehrilerimiz veya diğer Edebiyatçıların desteğini alarak yardımcı olmak gerekmez mi.
Yerelde mi kalsın ulusal tanıtımı olsa daha iyi değil mi

Avatar
Hatay 7 yıl önce

Başarın daim olsun akıllı kızım.Ali şentürk

Avatar
Adem güler 7 yıl önce

Başarılar

Avatar
Safak Güngör 7 yıl önce

Kızımızın kitabını ücreti karşılığında nereden temin edebiliriz.

Haber'e Git