Bayburt Kalesi restore ediliyor

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Salih 7 yıl önce

Çocukluk döneminde ışık suluklara iner çıkardık,karanlık suluklar karanlık olduğu için girmezdik, zaman geçip çok uzun bir aradan sonra kaleye çıktığımda, o patika yolları görünce buralardan nasıl inmişiz dedim çünkü ayağınız kaysa kendinizi ÇORUH nehrinde bulursunuz;
Kale' ye yıllarca yeteri kadar alaka gösterilmedi, gösterilen de herkesin malumu orta bir şey yok;
İnşAllah Kale ile alakalı bu proje son olur ve tarihi bilinmeyen diye ifade edilen bu kalede kazı ve restorasyon çalışmaları sağlıklı bir şekilde yapılır ve yapılacak olan Müzeye bolca malzeme çıkarılarak Turizme açılır.
Hemşehrimiz Arkeolog Tevhit KEKEÇ beyinde nezaketen de olsa bilgisine baş vurulursa kanaatimce faydalı olur, değerlere önem verilmeli değilmi!

Avatar
bekir 7 yıl önce

merhaba salih bey. kale hakkındaki düşüncelerinize aynen katılıyorum. arkeolog tevhit kekeç beyin bilgilerinden yararlanmak tabiki isteriz. iletişim konusunda bize yardımcı olabilirseniz seviniriz. bayburt kültür ve turizm müdürü bekir kurtoğlu tlf:0458 211 2566

Haber'e Git