Bayramlaşmaya Zahit Mahallesi ev sahipliği yaptı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Bayramlar güzel kutlanıyor. Hep saygı sevgi ve mutlulukla. Ya sonrasında işsizlik pahalılık. İş buna çare bulmak.

Avatar
gölge 7 yıl önce

Öncelikle hemşehrilerimizin ve tüm müslümanların Kurban Bayramı mübarek olsun...Sayın Bakanımızdan bir talebimiz var.Vatandaş olarak artık şu mübarek bayramlarımızda fırın önün de metrelerce kuyrukta ekmek beklemek istemiyoruz...Belediyemiz ve esnaf odası bu tabloyu görmesine rağmen maalesef gördüğümüz kadarıyla gerekli müdahaleyi yapmıyor veya yapamıyor...İlk gün kurban kesme nedeni ile bir nebze anlrım kapalı olmasına fırınların.Ama fırınların büyük çoğunluğu 3 gün boyunca neden ekmek çıkarmaz anlayabilmiş değiliz.Bizleri tatmin edecek bir açıklama bekliyoruz...

Misafir Avatar
ALİ 7 yıl önce @gölge

KARDEŞ BU BAKANIN BAYBURT'TAN BAŞKA UĞRAŞACAK BİR TÜRKİYESİ VAR. FIRIN İŞİNE KADAR BU İŞİ UCUZLATMAYIN LÜTFEN. BAKAN ANKARA' DA BELEDİYE BAYBURT'TA DAHA YAKIN DEĞİLMİ. BELEDİYE YETKİLİLERDEN HİÇ BİRİMİ BU REZALETİ GÖRMEDİ. SADECE PROTOKOLLERDE FOTOĞRAF ÇEKİLMEKLE OLMUYOR. ALLAH AŞKINA BEN BAŞKANI ŞU CADDEDE BİR KERE BİR İŞLE MEŞGUL OLDUĞUNU GÖRMEDİM. YADA RAST GELMEDİM. BIRAKIN BAKANDA İŞİNİ YAPSIN.

Beğenmedim! (0)
Haber'e Git