Kasap: "FETÖ'nün siyasi ayağına işlem yapılmaması endişe verici"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mhp ye Oy Vermem 7 yıl önce

Bu adam Mhp'nin başından ayrılmadığı sürece Mhp'nin zafer seçimlerinde bu adamın Mhp ile ilişkisi yoktu..

Avatar
Yorumsuz ! 7 yıl önce

MaaşAllah, Allah nazarlardan saklasin. Gülmemek elde değil.

Avatar
Vatandaş 7 yıl önce

Bu ne ayak Bahçeli den izin almadan atıp tutma her an o koltuğu kaybeden bilirsin. .. ağzı olan konuşuyor. ..

Avatar
alı 7 yıl önce

bakıyorumda feto yandaşları rahatsız olmaya başlamış demekkı haber ses getirmiş

Avatar
Ulubatlı 7 yıl önce

15 Temmuzdan sonra Kızının adı gülen oğlunun adı fetullah olanlar darbe olmasını beklediler araştırılsın.17-25 Aralık Fetö şarlatanının kırmızı kitaba girmesi hiç bir şey ifade etmedi mi onlara...15 Temmuz nöbetlerinin 1.inci günü biz sokaklara dökülürken sonrasında neler yaşandığını hepimiz gördük.siyasi ayak temizlenince adalet yerini bulur.Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli milletin gözünde tam devlet adamları milletin adamları olduğunu göstermiştir.görelim bakalım neler olur daha neler olur.

Avatar
Vatandaş 7 yıl önce

Mhp il başkanından şaşırtıcı aynı zamanda isabetli basın açıklaması..Sizde taşın altına elinizi koyun sayın başkan böyle ayda bir basın açıklaması ile olmaz

Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Referandum öncesi Genel Başkan Devlet Bahçeli Star TV de bizzat ağzından işittik. Bizim partide de fetöcü var dedi Hala kimler diye açıklamadı. Fetö terör örgütü mensuplarını saklıyor mu? Eğer açıklamıyor suç duyurusunda bulunmuyorsa suç işliyor. ÇIK KORKMA AÇIKLA: O FETOCULARA BİR TOKAT DA BİZ VURALIM:

Avatar
alper 7 yıl önce

koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler. başka adam yok mu mhp de yazık parti ne hale geldi. Süleyman burç kötünün iyisiymiş her muhalefet olanı fetöyle suçlarsanız birgün yalnız kalırsınız

Haber'e Git