Memiş: “Ağbal ve Eroğlu kentsel dönüşüm için Bayburt’a gelecek”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt Ahalisi-1 7 yıl önce

Sayın Başkan önceden sorduğumuz sorulara CEVAP VERMEDİ.İşlerinin yoğunluğundan dolayı hatırlatalım dedik.Ticaret Odası da NEDEN SUSUYOR?
-Belediye hizmet kanununda YAPMANIZ GEREKEN HİZMETLER nelerdir? Bunları yaptığınız söylemek nedir?( GES- Güneş Enerji santrali ) hariç. -GES ihalesini 21/-b den yapmanız doğru olmuş. Türkiye de kaç firma GES YAPIYOR ? KAÇ FİRMA İHALEYE KATILDI? Keşif miktarı nedir? Kaça ihale edildi ? -Tarım yerleşkesinin yapılacağı arazide KİMLERİN TAPULARI VAR ? Ne kadar Ödeme yapıldı? Bu tepenin ayazını yediniz mi? Buraya kışın ulaşabilmek için yapacağınız ısıtmalı asfaltın keşfini yaptınız mı ? -Sokaklarda döşediğiniz taşların Bayburt taşı olduğu YALANINA sizde inanıyormusunuz? İlimizde caddelere döşenecek o kadar taş var ve üretilirken bu taşları NEREDEN,KİMDEN,KAÇ PARAYA alıyorsunuz? -Çoruhun traverten döşenmesi işinde de travertenleri KİMDEN KAÇA ALMANIN hesabını yapıyorsunuz?

Avatar
Bayburt Ahalisi-2 7 yıl önce

Önceden yazılı 2 ve 3. Madde ile ilgili olarak Doğaltaş fabrikası kurulmuşken ve birçok üretici varken NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?
-Park ve bahçeler müdürünüzü görevden alınca ağaçsız, oturma grubu olmayan çocuk parkları hakkındaki sorunlar çözülecekmi? Yıllık Belediyeye ne kadar ağaç ve peyzaj ürünleri aldınız?Bunlar nerelere dikiliyor, kullanılıyor? Sizin ve o müdürün çoruha tareverten döşenmesi dışında hangi taşları yada desenleri döşenmesi konusunda düşünceleri var? Projeler çizildi mi? Yoksa sokaklarda ki gibi projesiz mi yoksa otoparkta olduğu gibi 2 de bir projeleri bol bol tadil edip iş yapacaksınız? -Erzurum köprüsü sol yamaçtaki park-havuz karışımı ucube yapı hakkında ne düşünüyorsunuz? -Belediye ye kanalizasyon-içmesuyunu alan firma tarafından alındığı söylenen kırmataş tesisinin fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu konuda konuşan firmalardan ne tür malzemeler aldınız?

Avatar
Bayburt Ahalisi-3 7 yıl önce

Araba konusunu sormamıza gerek yok
-Görev bitiminde Erzincana yerleşeceğiniz söyleniyor. Orada dükkan vs tuttunuz mu? Hangi ticaret ile uğraşacaksınız? Son söz olarak.Hesapsız yapılan harcamaların hesabını nasıl vereceksin?
Devlet hastanesinde doğrudan temin işler kimlere kaça verildi? NEDEN? İl teşkilatı neden Susuyor? Teşkilat İçinde neler oluyor?

SON SORU; Bu kadar paranın boşa harcanmasının vebalini paylaşan il teşkilatı onu bunu bırakıp nasıl çözüm üretecek? Bunların hesabını NEDEN SORMUYOR?
İl teşkilatı, bizlerden toplanan vergilerimizle yapılan plansız, saçma sapan harcamaları Kendi paraları olsa yaparlar mı? Reisin en son ki ".......... kadrolarla yola devam edemeyiz" sözünden ne anlıyorlar? Kendileri zemzemle mi yıkanmış? Yoksa bu haksızlıkları dile getirenlere vergi müffettişlerini göndermeye devam mı edecekler ? ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE.
Fetöcülerin ağa babalarının ortalıkta dolaşmasına NE DİYORLAR?

Avatar
Bayburtlu 7 yıl önce

Bence Sayın Başkanım Birazda Mahalleri dolaşırsa Güzel Olur Hiç Bir Mahelle Muhtarı Mahellesiyle İlgilenmiyo Mahallelerin Durumu İçler ACISI

Avatar
Gurbetçi 7 yıl önce

Önceden Bayburtta hiç Bakan gelmezdi belediyeye bütçeden gelen paralar yok olurdu şimdi ayda bir kez bakan gelince,hizmette gelmeye başlamış.Bayburt büyüklerinden,Valisinden Belediye Başkanından Bakanından ricam iş imkanları konusundada çalışmalarda bulunmaları

Avatar
Safak Güngör 7 yıl önce

Kentsel dönüşüm bina yıkıp yerine bina yapmak değil. Saat Kulesi, Ulu Cami, yeni Cami, çarşı hamamı, valilik binası, garnizon binası kalacak çoruh'un iki yakasını yıkıp düzgün imar planı olacak bir şekilde kentsel dönüşüm yapa biliyorsanız entsel dönüşümden bahsedin. Yoksa kentsel dönüşüm yapıyoruz demeyin

Avatar
alpertunga 7 yıl önce

kentsel dönüşüm söyleniyor. mahalleler yıkılıp baştan yapılacakmış. kırk yıldır yollar yapılacak denildi neyse ki başlandı kentsel yıkımla tekrar yollar bozulacak kazılacak yeni gazdı kanalizasyondu telefondu suydu takrar mı heryer eşilip yıkılıp.....(yazarken yoruldum)

Avatar
Baybertli 7 yıl önce

Halada Mete memisi insanlar eleştiriyor begenmemezlik ediyor ya Allah aşkına adam daha ne yapsın nihayetinde burasi Paris yada Londra belediyesi değil malzeme bu işçilik bu kimse kusura bakmasın.....

Avatar
talip 7 yıl önce

sevgili hemşerilerim: Yazılanlar çizilenler iyi güzelde bu kadar bilinçliyiz üst üste belediyeyi nasıl bunlara teslim ediyoruz.Eminim yorum yapanlardan çoğuda oy verdi.

Avatar
Baybars 7 yıl önce

Eskiden ponserek deresinin coruha dokuldugu yerden gecince burnumuzun direkleri catliyordu kokudan bu sene gittim kendim sahit oldum koku falan kalmamis bu da atik su toplama havuzlarinin ise yaradigini gosteriyor yikici elestiri yerine yapici elestiride yapalim insaAllah daha iyi olucak

Avatar
Acem 7 yıl önce

Daha ne yapacaktı, elindeki imkanlarla en iyisini yapıyor, merkezi bütçeden ne kadar para alıyorsa bayburt a harcıyor, belediye çalışıyor

Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

EY BAYBURTLULAR SADECE ŞUNU SORUYORUM ÇORUH NEHRİ GİBİ BÜYÜK BİR NEHRİ UFALTMAK KÜÇÜLTMEK BAYBURTA HİZMET ETMEK İSE ALIN TEPE TEPE KULLANIN BU HİZMETLERİ SAYGIDEĞER HEMŞERİLERİM

Haber'e Git