Pehlivan, görevine başladı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET 7 yıl önce

BAYBURT Çiftçi Eğitim ve Üretim Merkezi faaliyete girdi
ÇİFTÇİLER DAHAÇALIŞMALARIMIZ TÜRKİYEYE ÖRNEK OLACAK” BİLİNÇLİ ÜRETİM YAPACAK.
Her konuda büyük şehrin bir uğraşı, bir emeği var. Çiftçi Eğitim ve Üretim Merkezi, Biz, çitçimize katma değeri daha yüksek ürünler ürettirebilmeyi istiyoruz. Daha çok para kazansınlar istiyoruz. Bu merkezimizdeki çalışmalar, Türkiyede örnek olacak. Bunları inşAllah yapacağız. Bunların yanında 600 dönüm araziyi verimli olarak yönetirken, bir taraftan da MEYVE.SEBZE HAYVANCILIK. Tarım İl ve İlçe Müdürlüklerimizle birlikte, gerekli ilaçlamayı gerçekleştireceğiz. Bizim kullandığımız ilaçlar, zarar vermeyecek türden ama hiç kullanmasak daha iyi.
EĞİTİM ŞART

Avatar
AHMET 7 yıl önce

BAYBURT MERKEZDEN İBARET DEĞİLDİR KÖYLEREDE 70 YIILDIR YAPILMAYAN HİZMETLER GİTMELİSOSYAL ALANLAR ,KİLİT TAŞINDAN YOLLARI, TEMİZLENMİŞ ÖREN YERLERİ MEYVE BAHÇELERİ, BOZ DAĞLARI YEŞERMİŞ KÖYLER KISACA TÜRKİYEYE ÖRNEK OLACAK KÖYLER VE ŞEHİR İSTİYORUZ .SİYASETEN %80 OY VERMİŞ DEVLETİNİN YANINDA BİR ŞEHİR BUNU HAK EDİYOR HERALDE.

Haber'e Git