Ağbal'dan yeniden yapılandırma için son çağrı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 7 yıl önce

Ozan arkadaş haklısın borcunu ödeyen dürüst vatandaş ödememeye teşvik ediliyor. Her zaman aynı kişiler ödemeyip bunlar affediliyor. .

Avatar
AHMET 7 yıl önce

BAYBURT'A 75-80 YILLIK İHMAL EDİLMİŞLİĞİN ACISINI DEVAM ETTİRMEYİNİZ STAJER VALİLER KAYMAKAMLAR BROKRATLAR YERİNE DAHA TECRÜBELİ GİTTİKLERİ YERLERİ İHYA ETMİŞ KALKINMADA ATILIM YAPMIŞ YAPILMAYANLARI YAPAN BROKRATLAR GEREKLİ SAYGILARIMLA....

Avatar
Ozan 7 yıl önce

Zamanında ödeyene mükâfat yok mu?Vergiyi zamanında ödemeyenler için çıkarılan aflar yada yapılandırmalar sonucu ödemeyenlere sanki şans verilmesi pek hoş değil. Ödemeyenlere icra koyup devlet neden parayı almıyor? Kısacası ödeyenlere ek vergi iadesi olmalıdır.

Avatar
Ozan 7 yıl önce

Merhum abimize rahmet, Ailesine başsağlığı dilerim.

Avatar
Burak 7 yıl önce

Sayın bakanım Bayburt üniversitesine de bir el atsanız Bayburtlu olup da akademisyenlik sınavlarında başarılı olanlar neden alınmıyor, hakları yeniliyor...

Haber'e Git